Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
ja cakam na účet a stále nič 😒
@butterfly333 účet
Ja som tam teraz volala,povedala,ze posledne platby odchadzali 7.5.,lenze ta,co nas ma na starosti ma dovolenku,tak mam zavolat v piatok...
@butterfly333 nič, skús tam zavolať ty, čo povedia tebe, bola by som zvedavá 🙂
@3mickova3 volali sme tam a ona že nevie no že už by sme to mali mat dnes alebo zajtra.
no mne došli už koncom apríla 🙂
Sekom dostal uz niekto ?..my este stale nic..
@ikuska31 ani mi nie šekom. Su normalny môžu takto meškat a čo sankcie za neskore platby??
Ani nam este sekom neprislo ale muz hovoril ze jemu sa zda zenaj minuly rok to došlo nejako 15teho alebo tak nejako cize ja uz sa nicomu nedivim 🙂
...aj ja čakám na šek a ani dnes nič, pritom minulý rok došiel začiatkom mája...
@ajka69 neviem, aký majú systém, alebo čo...a už prišli?
Ahojte 🙂 No nám odoslali peniaze v stredu z účtu a nabehli len dnes na účet. Ďalšia věc je ,že vďaka novému systému v tom majú značný bordel,lebo minulý týždeň nám došiel v pondelok papier,že nám bonus nebude vyplatený,tak som tam hneď volala a chybu hneď našli...nepreklopili všetko zo starého systému do nového 😠 . A inak minulé roky odosielali peniaze 5. a 9.-teho,šekom to trvá dlhšie
Ash sered je ako na to sekom uz niekto dostal ?????
@anjelik2509 ano tak nakoniec sme sa dočkali 🙂
Maju v tom bordel to je pravda,..manzelovi poslali list ze na predlozit este raz dve vypl.pasky pani sa asi vela vidi ze ma vyplatit 600e,..ach uzas tak este stale neposlala zaj jej to nesie a cakala stym mesiac,..10.4 podal opravne,..uzas ked maju vyplatit maju cas a ked maju ludia rovno termin udaju,.. 😠
@butterfly333 tiez to hovorim..im nedajboze zaplatite neskor hned pokuta ale pre nich nejaky zakon nic neznamena.uz,mam z toho nervy.keby mali kazdemu platit penale tak by sa,zbadali...som zvedava dokedy ideme cakat...
ramzes1980, my sme podali na čas a ešte stále sme nedostali korunky,podľa daňového nám mali prísť minulý týždeň a do dnešného dňa nemáme nič 😔 😔 😔 😉 😉
Huráááá, dnes mi prišla pošt. poukážka, konečne!!! 🙂
@ramzes1980 to máš odkial? Podali sme na čas a v 100% v poriadku lebo nám to robila ta pani na daňovom. Takže to máme v poriadku a nič nám neprišlo. Robia si čo chcu oni môžu meškat a nič z toho nemaju.
@adrika7772 ahoj to sa da niekde pozriet,kedy to bude vyplatene? dakujem
Mne uz davno dosli,koncom aprila, uz ani neviem ze boli 😂😜 sama som si robila postou na adresu.
@bembulka ahoj,volali sme na daňový úrad,jedine tak to zistíš 😉 😉 😉 ale aj tak ti povedia raz tak a potom inak.......
@nika1082,tak dúfam že aj my sa dočkáme,konečne príde na rad aj okres Senica 🙂 🙂 🙂
Tak boli sme dnes odniest tie vypl pasky,.pani musi pockat na doklad od posty ze prebral list manzel a ze bud tyzden peniaze pridu na ucet,.Maju cas co by nie 😵
No nám dnes zasa nič poštarka nepriniesla. 😡😡😡
@butterfly333,toto nie je už naozaj normálne aby vám cestoval šek od 24.4.2015,musela sa pani na daňovom seknúť a posielať to neskôr...................... ☹ ☹ ☹
@adrika7772 to ani ja nechápem je toto vôbec možne?? Moj otec je priezvisko K ja M a byvame v tom istom meste v tom istom dome adrese a jemu už šekom dávno prisli a nám nie.

My sme už na účet dostali koncom apríla.