Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@adrika7772 lenže u nas na pošte su take hnusne a neochotne mm sa už bol pytat minuly tyžden a nechcela mu to pozriet.
butterfly333 to čo tam sedia za fúrie,veď to je ich povinnosť,zavolala by som si vedúcu pošty a riešila to,ale najskôr treba číslo podľa ktorého to vyhľadajú,skúste zavolať na daňové ešte raz a poprosiť ich o podacie číslo 😒 😒 😒 😒
@adrika7772 volali sme bud je obsadene alebo nezdvihaju. Asi nie sme jediny čo im neprišli.
@ajka69 super 🙂
@butterfly333 nič
dnes prisla poukazka 🙂
aj nam dnes prisla dlho očakavana poukazka. drzim vsetkym palce, nech aj vam zajtra dojde
...no koooooonečne dorazil šek 🙂
Galanta stále nič???????
Sa pojdem asi stažovat kde je dodržaná 40 dňova lehota??
nam prisli minuly tyzden peniaze sekom, okres Sala
@butterfly333 Mne povedala poštárka že zajtra nám príde,tak uvidíme .............Podľa mňa sa šek stratil,dávno už by ste ho mali ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Sereď došlo niekomu šekom??
@adrika7772 zajtra by Ti mali prísť, lebo 11.5. to ešte len odosielali a určite to nestačili na pošte v BA všetko potriediť, sa im to tam zasa navalilo všetko na poslednú chvíľu. Viem ako to tam chodí, keďže som tam pred materskou pracovala. 😉
@adrika7772 no to som zvedava či to už konečne pride. Nechápem čo tam robia maju na to lehotu 40dní ktora už davno vypršala. Budu nám vyplatene aj penále??? Lebo keby to spravime my obyč ludia nezaplatime na čas hned všade penále a pokuty.
@butterfly333 lehota sa vztahuje na odoslanie,mne prisli na ucet uz v piatok,lenze cez postu vzdy vsetko trva dlhsie,peniaze danovy urad zaslal do 10.5 vsetkym podla lehoty len teraz cakat na postarku ,aj ja cakam ver mi 🙂
manzelovi tiez este nedosli peniaze na ucet ani z dani ani danovy bonus...fakt neviem co sa deje...neviem ani ako to zistit? manzel je momentalne v cine a akosi mu to je jedno, ze este neprisli peniaze...manzel ma trvale bydlisko v kosiciach, byvame pri ruzomberku a zamestnavatel ma sidlo v trencine, kde mame volat, aby sme vedeli co je s peniazmi? dakujem
@viviem zavolaj na danovy urad,kde sa podavalo danove priznanie ;)
@butterfly333 aj ja,sa pridam uz mi.lezu na nervy..fakt
@butterfly333 držím palce aby zajtra na isto prišli 😉 😉 😉 😉 Lebo mňa by porazilo keby som na vašom mieste 😠 😠 😠
@adrika7772 dakujeeem. No čo ine nám ostava len čakat.
@butterfly333 zajtra dám info ako sme dopadli 🙂 🙂
@adrika7772 ani vám neprišli?
@butterfly333 nie neprišli 😔 😔 😔 😔
Ani nam nie.zevraj dnes prisla prva varka na,postu..
@adrika7772 nám ani dnes nič neprišlo som už taka nasr.... robia si čo chcu 😡😡😡😡😡
@janula2063 to keby vedela, ale robil ho manzelov zamestnavatel, ktory sidli v trencine, tak tam?
@viviem malo by to byt miesto trvaleho bydliska...
Takze dnes som volala na Du a povedali mi ze peniazky od nich uz odisli s treba to riesit s postou lebo posta ma svoju kapacitu kolko penazi moze za den vydat a podla toho to aj posielaju ( vydavaju) obcanom takže dámy treba len cakat ma postarku popripadne ist na postu a vypytat si to 🙂 mam na mysli ktory cakaju poštovú poukážku

butterfly333,určite by som na daňovom pýtala podacie číslo a skúsila sa pýtať na pošte,mohlo sa stať že aj pošta založila niekde šek a tým pádom nedorazil,inak neviem ale normálne to naozaj nie je,fuuuuj,človek sa teší na korunky a ani sa ich nedočká 😠 😠 😠 😠