icon

Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?

vikusik
13. apr 2015

Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵

clarissa
15. máj 2015

@butterfly333 a vam to ma prist sekom?nam este tiez nic.ale ako si pisala ze 7.5. to odoslali,danovy urad si da podla mna dobry pozor aby to z neho do terminu t.j. 10.5.odislo.ono sa caka uz len na to kedy to spracuje a vyda posta a s tym uz danove nema nic,cize asi ani zo staznostou nepochodis ale to je len moj laicky nazor.

viviem
15. máj 2015

@butterfly333 @janula2063 tak nakoniec sme zistili, ze manzelovi to bolo uz vyplatene vo februarovej vyplate a danovy bonus na dve deti mu davaju mesacne...vsetko je chyba manzelova, kedze ma iba papierove vyplatne pasky a nema si ich kedy vyzdihnut zo sidla firmy, kedze vkuse je na projektoch v zahranici...takze mu ich preskenovali a poslali na mail, teraz je mm v cine, a tam som zistila ako to vlastne je...on vobec nemal prehlad, ze bonus mu vyplacaju mesacne a nie rocne, ani mu nebolo divne, ze mu prisla ovela vyssia vyplata, ma v tom mis mas, kvoli cestovnym nahradam, preplateniu hotelov, dietam a tak...hlavne, ze peniaze dosli

butterfly333
15. máj 2015

@clarissa prave že som zistovala že do 10.5 to malo byt už na učte či sekom doma. Takže ta 40dňova lehota už davno vypršala. Ved uvidime ako pochodime s tou stažnostou.

janula2063
15. máj 2015

ja som teraz volala a ze nic nezistila,v trencine ma ta pani dovolenku,cakat do pondelka...lebo asi cely trenciansky kraj ma na starosti maa zena a ta ked nepride do roboty,tak maju vsetci smolu...citala som,ze maju zo zakona povinnost vyplatit penale za kazdy jeden den,tak nech cvakaju...

clarissa
15. máj 2015

@janula2063 no my sme tiez tn.ale postarka spominala ze seky uz vydavaju ale priebezne,tak neviem ci to ma s tym suvis,danovy urad uz potom musel vyplatit poste vsetko,caka sa na postu podla mna.a tak aj muzovi povedala postarka,ze behom tohto tyzdna prip.zaciatkom dalsieho to dorucia vsetko

janula2063
15. máj 2015

@clarissa ja mam na ucet,bonus prisiel davno,preplatok nie,musela to domrvit ich banka,takze jednoznacne maju oni chybu

butterfly333
18. máj 2015

Stále nič 😡😡😡

spwnik
18. máj 2015

u mna tiez dobre.. na ucte stale nic 🙂

clarissa
18. máj 2015

My sekom tiez nic

butterfly333
18. máj 2015

No nam dnes konečne prišli. No PN ka zatial nie čo maju nejaky problem všetko mešká.

dankaajanko
18. máj 2015

No nam tiez nic neprislo a makoniec nam povedali ze bolo zle vypocitane ze uz nam to nevratia (pritom na opravu nas nikto nevolal) hajzli keby sme tam neisli ani nam nik neda vediet!!! 😠

ikuska31
20. máj 2015

@dankaajanko to fakt takto funguje...to je sila.. a to ich vobec netrapi ze to nie je dokoncene??, treba dat stažnosť aby sa to neotočilo proti vám že to vlastne nemáte podane..od anoveho sa da vsetko čakať... 😒 😒

ajciatko
21. máj 2015

Mne dodnes neprisli tak neviem ako s tym narabat... Asi si tam bduem musiet zavolat lebo toto nie je nromalne. Vsetko treba platit na cas a ked oni maju nieco vratit tak kaslu nato...

nadikaa
29. máj 2015

Ahojte nam dodnes NEPRISLI mali prist na ucet a nic...Presov,uz som zuuufala

ikuska31
29. máj 2015

@nadikaa ja by som navrhla ist na danove priamo sa opytat..oficialne malu prist do myslim 10.5. Takze to uz bolo skoro 3 tyzdne dozadu...treba si za tym.ist. nic nenechat len tak..

nadikaa
29. máj 2015

ikuska31...Dakujem,skusim tam ist...

nadikaa
29. máj 2015

Minuleho roku nam prisli uz 27.4. a teras ...skoda sa vyjadrovat..

jk77
29. máj 2015

@nadikaa ani mne neprisli...taktiez Presov....Manzel uz pisal, co este potrebuju...,ze sa na to pozru...
Tak cakame...

nadikaa
29. máj 2015

jk77....dakujem ti ,aspon viem ze su natom tak viacery...ale mi sme mali vsetko ok....takze nechapem preco este nesu....ja pôjdem v pondelok urobyt im tam bordel.

ikuska31
29. máj 2015

@nadikaa a pytaj si uroky od 10.5. Oni maju 40 dni na to od posledneho datumu na podanie danoveho.netreba im nic darovat.keby ktokolvek nezaplatil tak uz daju penale bez,pardonu...a basta..

zuzu7899
29. máj 2015

Baby mozete mi prosim vysvetlit o akych preplatkoch sa tu bavite?Nerozumiem tomu

susanne6
29. máj 2015

a bonusy na deti vám už prišli? môj manžel je živnostník a ešte nič... ☹

jk77
29. máj 2015

@nadikaa Asi aj my pôjdeme,ak sa neozvu v pondelok... aj nam povedali,ze je vsetko ok, tak nechapem...uvidíme...dam vediet...

ikuska31
29. máj 2015

@zuzu7899 preplatky za danove co sa podavalo za rok.2014 ti co pracovali v minulom roku.

ikuska31
29. máj 2015

@susanne6 bonus nas prisiel vtedy ked preplatok..nam 12.5.

susanne6
29. máj 2015

@ikuska31 tak aspoň niekomu 🙂

nadikaa
7. jún 2015

Do dnesneho dna sme nedostali.....robia si co chcu

jk77
7. jún 2015

@nadikaa ani mne nic...cakam tento tyzden,inak tam znova zajde manzel...

blapet
8. jún 2015

My sme mali opravné, učtovníčka napísala nejaké cudzie číslo účtu ,nechápem keď sme to dali poštovou poukážkou ,potvrdenie máme tak musíme len čaka´t . Ale už ma to prestáva baviť.

susanne6
8. jún 2015

tak, záhada vyriešená. Dnes som bola na danovom a zistili sme, že peniaze odoslali už 7.5.ale na iné číslo. Teda na naše číslo ale do inej banky, ekonomka urobila chybu a dala koncovku VUB-ky. Takže peniaze sa im vrátili spat. Tak teraz dúfam,že dojdu aspon do konca týždna. emoticon