Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@butterfly333 @janula2063 tak nakoniec sme zistili, ze manzelovi to bolo uz vyplatene vo februarovej vyplate a danovy bonus na dve deti mu davaju mesacne...vsetko je chyba manzelova, kedze ma iba papierove vyplatne pasky a nema si ich kedy vyzdihnut zo sidla firmy, kedze vkuse je na projektoch v zahranici...takze mu ich preskenovali a poslali na mail, teraz je mm v cine, a tam som zistila ako to vlastne je...on vobec nemal prehlad, ze bonus mu vyplacaju mesacne a nie rocne, ani mu nebolo divne, ze mu prisla ovela vyssia vyplata, ma v tom mis mas, kvoli cestovnym nahradam, preplateniu hotelov, dietam a tak...hlavne, ze peniaze dosli
@clarissa prave že som zistovala že do 10.5 to malo byt už na učte či sekom doma. Takže ta 40dňova lehota už davno vypršala. Ved uvidime ako pochodime s tou stažnostou.
ja som teraz volala a ze nic nezistila,v trencine ma ta pani dovolenku,cakat do pondelka...lebo asi cely trenciansky kraj ma na starosti maa zena a ta ked nepride do roboty,tak maju vsetci smolu...citala som,ze maju zo zakona povinnost vyplatit penale za kazdy jeden den,tak nech cvakaju...
@janula2063 no my sme tiez tn.ale postarka spominala ze seky uz vydavaju ale priebezne,tak neviem ci to ma s tym suvis,danovy urad uz potom musel vyplatit poste vsetko,caka sa na postu podla mna.a tak aj muzovi povedala postarka,ze behom tohto tyzdna prip.zaciatkom dalsieho to dorucia vsetko
@clarissa ja mam na ucet,bonus prisiel davno,preplatok nie,musela to domrvit ich banka,takze jednoznacne maju oni chybu
Stále nič 😡😡😡
u mna tiez dobre.. na ucte stale nic 🙂
My sekom tiez nic
No nam dnes konečne prišli. No PN ka zatial nie čo maju nejaky problem všetko mešká.
No nam tiez nic neprislo a makoniec nam povedali ze bolo zle vypocitane ze uz nam to nevratia (pritom na opravu nas nikto nevolal) hajzli keby sme tam neisli ani nam nik neda vediet!!! 😠
@dankaajanko to fakt takto funguje...to je sila.. a to ich vobec netrapi ze to nie je dokoncene??, treba dat stažnosť aby sa to neotočilo proti vám že to vlastne nemáte podane..od anoveho sa da vsetko čakať... 😒 😒
Mne dodnes neprisli tak neviem ako s tym narabat... Asi si tam bduem musiet zavolat lebo toto nie je nromalne. Vsetko treba platit na cas a ked oni maju nieco vratit tak kaslu nato...
Ahojte nam dodnes NEPRISLI mali prist na ucet a nic...Presov,uz som zuuufala
ikuska31...Dakujem,skusim tam ist...
Minuleho roku nam prisli uz 27.4. a teras ...skoda sa vyjadrovat..
jk77....dakujem ti ,aspon viem ze su natom tak viacery...ale mi sme mali vsetko ok....takze nechapem preco este nesu....ja pôjdem v pondelok urobyt im tam bordel.
Baby mozete mi prosim vysvetlit o akych preplatkoch sa tu bavite?Nerozumiem tomu
a bonusy na deti vám už prišli? môj manžel je živnostník a ešte nič... ☹
Do dnesneho dna sme nedostali.....robia si co chcu
My sme mali opravné, učtovníčka napísala nejaké cudzie číslo účtu ,nechápem keď sme to dali poštovou poukážkou ,potvrdenie máme tak musíme len čaka´t . Ale už ma to prestáva baviť.
tak, záhada vyriešená. Dnes som bola na danovom a zistili sme, že peniaze odoslali už 7.5.ale na iné číslo. Teda na naše číslo ale do inej banky, ekonomka urobila chybu a dala koncovku VUB-ky. Takže peniaze sa im vrátili spat. Tak teraz dúfam,že dojdu aspon do konca týždna. emoticon

@butterfly333 a vam to ma prist sekom?nam este tiez nic.ale ako si pisala ze 7.5. to odoslali,danovy urad si da podla mna dobry pozor aby to z neho do terminu t.j. 10.5.odislo.ono sa caka uz len na to kedy to spracuje a vyda posta a s tym uz danove nema nic,cize asi ani zo staznostou nepochodis ale to je len moj laicky nazor.