Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
Nabehli peniazky niekomu kto si podaval sam z okresu Senica? Dakujem
@love232 to je jedno kedy ste podavali to s tym nic nema.
No tiez som zvedavy kedy pridu peniazky na ucet 😒
Baby svagor podával este vo februári robila nám to ta ista ekonómka, máme rovnaké priezvisko a jemu včera uz nabehli prachy 😉
Ahojte ;) mne prave cinkli ☺️
Takže uz môžem čakať ?? Ze pridu
@michalamala ja virm len som odpovedala ze tiez vo february...no nic musime cakat :(
@love232 manzel podava este v januari kazdy rok a stale mu dojdu 5-10.5. 🙂
Nooo ja som podavala 23.3. A mam vub banku ;) ale moja mama ma tiez vub a podavala 30 alebo 31.3. A prisli jej uz vcera 😂😂
nam prisli vcera.zuno banka.
Prišiel už niekomu danovy bonos Nove mesto nad vahom ???
@michalamala jak tak pozeram tak cim neskor posles tym skor pridu 🙂) tie co poslali 31.3 uz maju penoaze 🙂
@padone netusim....dufamze teraz to tak nebude!!!
okres dunajská streda ?ma už niekto ..my čakáme daňové bonusy iba od úradu
@mircalla no v podstate máš pravdu 😉 ako to chodí, tak sa to ukladá na kopy, potom z praktických dôvodov si to správkyňa rozdelí abecedne (kvôli fotokópii dp alebo podobne ak niekto niečo potrebuje). Potom sa to spracuje - vystavia sa predpisy, obtelefonuje, zašlú sa výzvy. Následne sa vystavia platobné poukazy. Takže baby je jedno ako sa voláte, kde bývate, akú banku máte. Je to vec náhody ktorú kopu správkyňa chytí do ruky a maká. Ale všetko naraz sa nedá a zbytočne sa porovnávate kto kedy ako. Nie je tu žiadne pravidlo. 😉
No pocitam stym ze dufam ze do pondelka pridu na fb co som si pozerala tak uz aj pred dvoma tyzdnami dostali noo hej do 10.5. Este je cas tak dufam ze nebudeme medzi poslednymi :/
Svagrovi dosli vcera peniaze,ja este nemam ....rovnake mesto,rovnaka banka,ale mozno to bude v tom,ze podal danove skor,alebo je na zaciatku abecedy....
My sme posielali 28 marca a 12 aprila sme mali peniaze na uctoch. Aj my s priatelom aj rodicia s bratom 🙂
Ahojte. Nie,neposielame to podla abecedy alebo podla datumu podania,aj ked sa snazime danove podane v januari,februari spracovat skor a vratit preplatky skor. Ja viem,ze mnohe z vas na tie peniazky cakaju,ale nebojte,do 10.5. ich budete mat vsetky - alebo vam pride vyzva na opravu. Zalezi aj,ci ste si dali poslat preplatok,resp.bonus na deti na ucet-to pride rychlejsie,alebo postou-posta to cca. 2 dni spracovava. Takze prosim, trpezlivost, je toho strasne vela !!!
@padone asi konecne niekto kto to vysvetlil pre tie co sa boja
@mingi V tomto state a nebat sa? keby tu daco fungovalo? tu je mozne zo zo strany statu vsetko
kataster ma tiez 30 dni na zapis do katastra - nedodrzuje, nedavno nam pamiatkovy urad posudozval ziadost o prestavbu - po x urgenciach to trvalo 4 mesiace (namiesto 30 dni)
ono to u nas funguje dost tak - ty voci statnej sprave musis vsetko dodrzovat, naopak to uz neplati
@mircalla a coho sa bat? ze nepridu? ved nie je 10.5. , ja som vcera hovorila manzelovi ze este ti nedosli ? a on na mna ved stale chodi v maji preco stresujem uz 11 rokov sa nestalo zeby nedosli. naco stresovat?

@pauca aj my sme poddavali vo februry...