Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
ani mne ešte nie :-/ dala som si poslať na účet ... moja mama si dala poslať poštou na adresu a tiež ešte nič ....
dnes sme tam boli , nnakolko sme mali chybu vo vypocte. a pani povedala ze budu sa posielat okolo 7.maja.cize plus par dni prevod na ucet. dalsia varka (ak mali nejaku chybu a nepridu cym skor opravit na danovy) pojdu az v juni
chcem sa opýtať do kedy by mal býť vyplatený danový bonus ? 🙂
Dnes nabehli aj exmanzelove obe uz mam na ucte
Ahojte prišiel niekomu uz preplatok zo serede dakujem
poprad prišli už niekomu kto si robil sám danove priznanie,?
Nitra dnes prisli😁😁😁
bratislava stale nic
@janula123456 manželovým kolegom už prišli, nám ešte nie, že vraj závisí od toho kedy si odniesla danové a maju na to 40 dní od odovzdania, najneskor do 10. mája.... ja na to tiež čakám jak na spasenie 😀
Nam este nenabehli
vranov nad toplov už niekto dostal peniažky? 🙂
Vyplacaju do konca maja
@mandy29 Je to tym ako to ktora pracovnicka spracuje a posle k uhrade a aj tam je nejaky ten proces. A ako som uz pisala aj ja aj ini ten termin je 40dni od posl.mozneho datumu podania DP,t.j.do 10.5.,teda ak je podane DP v poriadku. Co sa tyka zamestnancov,ak robi roc.zuct.zamestnavatel,tak musi tak spravit najneskôr do 30.4.
Ja som dostala preplatok dane už v marcovej výplate. Takže už sú aj minuté.
@frozenelza aj sestre uz prisli.birmovku mame v pruskom.je tam krasny kostol.este teraz varim na zajtra nech nemam tu slavnostnu nedelu zase len pri hrcoch
@ulzana jooooj v Pruskom je veru prekrasny kostolik. Zajtra si na Vas spomeniem na sv.omsi.
Aj mne uz prislo vyrovnanie, nie moc ale kazde € potesi 😉.
Prajem krasne prijatie Darov Ducha Svateho
@frozenelza dakujem
ahojte lipany uz niekto ma 🙂
Nove mesto nad vahom niekto ma?🙂
Mne práve teraz prišla sms z banky 🙂
Kosice nikto??
Prišli uz niekomu peniažky s tt
ano dnes🙂

mne este nie