Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
bardejov jedny maju a druhy nie
Nove Zamky tiez nic!a to uz minuly tyzden vraj odosielali tak nechapem kde trcia peniazky
ahojte niekto z bratislavskeho kraja ci okresu Malacky uz dostali penazky? 😀 😀
ja som dnes dostala preplatok na ucet danovy urad lucenec
@micikatka a mozem spytat kedy si podavala ty? Diky 😊
@andreadob76 praveze az 30.3
@andreadob76 @andreadob76 je jedno kedy sa podava danove priznanie ;) rata sa az doma po termine splatnosti, tj od 31.3. alebo 25.4.... do 40dni maju cas...
ale to sa tu uz 100x pisalo a sto krat sa budete pytat... este k tomu na danovom im nefunguje novy system na 100% cize kym to urobia nemusi to prist ani vsetkym naraz 🙂
baby vsetky co ste z ba a priezvisko na s,š peniaze na učet posielaju až po siedmon maji volala som na danovy a pani čo ma konkretne toto pismeno na starosti mi povedala
Liptovsky Mikulas ... este nic
Prisiel uz niekomu preplatok na dani v Kosiciach?
maju na to cas do 7.5. Baby, Topolčany nic?Ja este nič 😉
Ziadna Malacanka tu neni ktora uz dostala db?
Nove mesto nad vahom nič ??
Okres Galanta stále nič??? 😖
Kosice-okolie nabehli dnes ;)
@kattarina1983 a v pohode ti povedali? Ja ked som volala na DU v trnave tak mi pani povedala ze info po telefone nedavaju a ze maju lehotu 40 dni 🙂
Baby a ked manzel daval opravne danove,.lebo mu zle v robote vypocitali,.ako beru toto den ked to odovzdal?
ahojte.prosim vas prisiel niekomu DB okres Prievidza?podaval si ho manzel sam.diky za odpoved
Sabinov náhodou nic?
@lilijessica
ahoj...som tiez z Trencina...chcela by som sa opytat ci vam vratili danovy bonus alebo aj dane...kazdy rok mi vracaju peniaze okolo 22.23. a teraz este stale nic..dakujempekne za odpoved...pekny den....

Nove Zamky nic? 😕