icon

Prišlo vám už ročné vyúčtovanie za byt?

petulka1986
Včera o 08:22

Ahojte prislo Vam uz rocne vyuctovanie za byt?

Strana
z2
anonym_2930ec
Včera o 08:24

@petulka1986 uz aj davno minute

sara07
Včera o 08:25

ešte nie , už teraz mám mrakoty z toho

muchotrafka298
Včera o 08:32

Zatial nie, ale uz ma pot oblieva. Kedze mi rapidne zdvihli najomne na par mesiacov, od januara do maja a neskor cakam dalsie zvysenie.

billy_jean
Včera o 08:33

Nie, my mame koncom maja az.

anonym_e4f868
Včera o 08:43

vyuctovanie cakame a preplatky zvykne posielat koncom juna, dufam, ze nebude nedoplatok, platime vysoky sumu

kocuris
Včera o 08:47

@petulka1986 zo zákona do konca mája príde, nedoplatok resp. preplatok poriešiš do konca júna.

parvinka0001
Včera o 08:47

Tiež čakáme kedy príde už .

dixitka
Včera o 08:54

Nám za 6 rokov ešte ani raz neprišlo skôr ako koncom júna :D

ajka10000
Včera o 08:56

Nam to chodi takto ak je preplatok poslu do konca maja ak nedoplatok tak pride v jun

bielasovicka
Včera o 08:57

Áno prišlo. Mam preplatok 1ero a 5 centov 😂😂

patka06
Včera o 09:02

Neprišlo, každý rok chodí okolo 20.05.

mysiarka
Včera o 09:09

@bielasovicka Ale ved to je vynikajuce 😀 Pokial nemusis nic doplatit, tak je to stale ten lepsi pripad 😀

kocuris
Včera o 09:14
@bielasovicka

@bielasovicka lepšie malý preplatok ako veľký nedoplatok 😆

anonym_76d726
Včera o 09:34

Prišlo a mali sme preplatok cez 200€

anonym_824de5
Včera o 09:37

aké vyúčtovanie? ohľadom čoho?

sara07
Včera o 09:41
@bielasovicka

@bielasovicka beriem 😍
my sme vždy mávali od 100- 300 € preplatok , ako urobili to nové rozrátavanie šlah nedoplatok 400 € ,
lebo my si kurime aj el. radiatorom , pretože tie čo máme proste nestihaju -neviem ako to na tak velku plochu prepočitali že to vraj stačí , radiator na 5 a ja si ohrievam ruky v rure .. tak sme to poriešili inak 😔
takže radiator na 2 temperuje a el . bežia ... mno a platime jak blbci teraz

parvinka0001
Včera o 09:50
@anonym_824de5

aké vyúčtovanie? ohľadom čoho?

@anonym_824de5 voda,teplo.... Každý to má asi inak

jeennyv
Včera o 09:55

Len dan za byt…toto nam chodi koncom maja a uz sa tesim, ze uvidime veci dovtedy nevidane 😀😀😀 nemienim sa rozculovat

anonym_824de5
Včera o 09:58
@parvinka0001

@anonym_824de5 voda,teplo.... Každý to má asi inak

@parvinka0001 kúrime si sami, teplú vodu tiež máme vlastnú

bielasovicka
Včera o 10:13
@mysiarka

@bielasovicka Ale ved to je vynikajuce 😀 Pokial nemusis nic doplatit, tak je to stale ten lepsi pripad 😀

@mysiarka no hej. Minulý rok som doplácala 500eur,tak som zdvihla mesačne platby.

bielasovicka
Včera o 10:17
@sara07

@bielasovicka beriem 😍
my sme vždy mávali od 100- 300 € preplatok , ako urobili to nové rozrátavanie šlah nedoplatok 400 € ,
lebo my si kurime aj el. radiatorom , pretože tie čo máme proste nestihaju -neviem ako to na tak velku plochu prepočitali že to vraj stačí , radiator na 5 a ja si ohrievam ruky v rure .. tak sme to poriešili inak 😔
takže radiator na 2 temperuje a el . bežia ... mno a platime jak blbci teraz

@sara07 my sme roky mali vždy preplatok, ale minulý rok som mala nedoplatok 500eur,skoro ma porazilo, tak som zvýšila mesačne platby.

anonym_a360b7
Včera o 10:26
@anonym_824de5

@parvinka0001 kúrime si sami, teplú vodu tiež máme vlastnú

@anonym_824de5 a kde byvate? v dome? potom dava zmysel tvoja otazka, ale kedze sa zapajas do temy vyuctovanie za byt, tak potom o čom?

kazdy bytovy dom ma predsa nejakeho spravcu, ktory mu uctuje poplatky za byt

to ze si kuris sama a mas ohrev teplej vody predsa neznamena, ze uz nic ine neplatis v byte

jedine tak, ze to plati niekto iny a ty o tom nevies 🙂

anonym_824de5
Včera o 11:03

bývam v byte a neviem čo všetko platíme, dôjde SIPO, zaplatím, niečo platíme do fondu, ale nepamätám sa či nám chodí preplatok/nedoplatok, preto sa pýtam

anonym_6427ef
Včera o 11:16

Este nie, chodi na konci mája

gloriadeville
Včera o 11:17

@petulka1986 tiez cakam este..posledne dva roky bol slusny preplatok, som velmi zvedava co bude tento rok

parvinka0001
Včera o 11:19
@anonym_824de5

bývam v byte a neviem čo všetko platíme, dôjde SIPO, zaplatím, niečo platíme do fondu, ale nepamätám sa či nám chodí preplatok/nedoplatok, preto sa pýtam

@anonym_824de5 tak už len počkať čo príde 😁

anonym_a360b7
Včera o 11:19
@anonym_824de5

@anonym_824de5
takze nevies, co platis, chapem

na kazdom vyuctovani to je uvedene, co platis v sprave za byt - kazda jedna polozka - osvetlenie spolocnych priestorov, vytahy, poistenie, platby za upratovacku, fond oprav, je v tom aj voda zahrnuta, cize vodne stocne atd - treba sa trochu zaujimat a hned budes mat jasno v tom, co platis

sara07
Včera o 13:26
@bielasovicka

@sara07 my sme roky mali vždy preplatok, ale minulý rok som mala nedoplatok 500eur,skoro ma porazilo, tak som zvýšila mesačne platby.

@bielasovicka však aj my sme to zdvihli
len my doplacame na to že si prikurujeme el. radiatorom čo ma trochu štve

anonym_06b3cf
Včera o 15:19

@petulka1986 ano dnes

kristinka92
Včera o 17:32
@bielasovicka

@bielasovicka a teraz si nás všetkých kúpiš 🤣

Strana
z2