Prišlo vám už ročné vyúčtovanie za byt?
Ahojte prislo Vam uz rocne vyuctovanie za byt?
Zatial nie, ale uz ma pot oblieva. Kedze mi rapidne zdvihli najomne na par mesiacov, od januara do maja a neskor cakam dalsie zvysenie.
vyuctovanie cakame a preplatky zvykne posielat koncom juna, dufam, ze nebude nedoplatok, platime vysoky sumu
@petulka1986 zo zákona do konca mája príde, nedoplatok resp. preplatok poriešiš do konca júna.
Nam to chodi takto ak je preplatok poslu do konca maja ak nedoplatok tak pride v jun
@bielasovicka Ale ved to je vynikajuce 😀 Pokial nemusis nic doplatit, tak je to stale ten lepsi pripad 😀
Áno prišlo. Mam preplatok 1ero a 5 centov 😂😂
@bielasovicka lepšie malý preplatok ako veľký nedoplatok 😆
Prišlo a mali sme preplatok cez 200€
aké vyúčtovanie? ohľadom čoho?
@bielasovicka beriem 😍
my sme vždy mávali od 100- 300 € preplatok , ako urobili to nové rozrátavanie šlah nedoplatok 400 € ,
lebo my si kurime aj el. radiatorom , pretože tie čo máme proste nestihaju -neviem ako to na tak velku plochu prepočitali že to vraj stačí , radiator na 5 a ja si ohrievam ruky v rure .. tak sme to poriešili inak 😔
takže radiator na 2 temperuje a el . bežia ... mno a platime jak blbci teraz
aké vyúčtovanie? ohľadom čoho?
@anonym_824de5 voda,teplo.... Každý to má asi inak
Len dan za byt…toto nam chodi koncom maja a uz sa tesim, ze uvidime veci dovtedy nevidane 😀😀😀 nemienim sa rozculovat
@anonym_824de5 voda,teplo.... Každý to má asi inak
@parvinka0001 kúrime si sami, teplú vodu tiež máme vlastnú
@bielasovicka Ale ved to je vynikajuce 😀 Pokial nemusis nic doplatit, tak je to stale ten lepsi pripad 😀
@mysiarka no hej. Minulý rok som doplácala 500eur,tak som zdvihla mesačne platby.
@bielasovicka beriem 😍
my sme vždy mávali od 100- 300 € preplatok , ako urobili to nové rozrátavanie šlah nedoplatok 400 € ,
lebo my si kurime aj el. radiatorom , pretože tie čo máme proste nestihaju -neviem ako to na tak velku plochu prepočitali že to vraj stačí , radiator na 5 a ja si ohrievam ruky v rure .. tak sme to poriešili inak 😔
takže radiator na 2 temperuje a el . bežia ... mno a platime jak blbci teraz
@sara07 my sme roky mali vždy preplatok, ale minulý rok som mala nedoplatok 500eur,skoro ma porazilo, tak som zvýšila mesačne platby.
@parvinka0001 kúrime si sami, teplú vodu tiež máme vlastnú
@anonym_824de5 a kde byvate? v dome? potom dava zmysel tvoja otazka, ale kedze sa zapajas do temy vyuctovanie za byt, tak potom o čom?
kazdy bytovy dom ma predsa nejakeho spravcu, ktory mu uctuje poplatky za byt
to ze si kuris sama a mas ohrev teplej vody predsa neznamena, ze uz nic ine neplatis v byte
jedine tak, ze to plati niekto iny a ty o tom nevies 🙂
bývam v byte a neviem čo všetko platíme, dôjde SIPO, zaplatím, niečo platíme do fondu, ale nepamätám sa či nám chodí preplatok/nedoplatok, preto sa pýtam
Este nie, chodi na konci mája
@petulka1986 tiez cakam este..posledne dva roky bol slusny preplatok, som velmi zvedava co bude tento rok
bývam v byte a neviem čo všetko platíme, dôjde SIPO, zaplatím, niečo platíme do fondu, ale nepamätám sa či nám chodí preplatok/nedoplatok, preto sa pýtam
@anonym_824de5 tak už len počkať čo príde 😁
@anonym_824de5
takze nevies, co platis, chapem
na kazdom vyuctovani to je uvedene, co platis v sprave za byt - kazda jedna polozka - osvetlenie spolocnych priestorov, vytahy, poistenie, platby za upratovacku, fond oprav, je v tom aj voda zahrnuta, cize vodne stocne atd - treba sa trochu zaujimat a hned budes mat jasno v tom, co platis
@sara07 my sme roky mali vždy preplatok, ale minulý rok som mala nedoplatok 500eur,skoro ma porazilo, tak som zvýšila mesačne platby.
@bielasovicka však aj my sme to zdvihli
len my doplacame na to že si prikurujeme el. radiatorom čo ma trochu štve
@bielasovicka a teraz si nás všetkých kúpiš 🤣

@petulka1986 uz aj davno minute