Problémy s Georgeom
Ahojte, máte aj vy problém s Georgeom?
Už sa mi to stalo druhýkrát, predtým mi k zadanému dátumu trvalého príkazu po polnoci v daný deň stiahlo všetky rvalé príkazy. Dnes mi stiahlo iba jeden. Na ostatných píše že dátum najbližšej realizácie 15.4, ale peniaze z účtu dnes 15.3 neodišli. Stalo sa to aj minulý mesiac. Všetko mám aktualizované. Yeraz neviem čo mám robiť. Či len čakať?
@janai1 samozrejme, financie sú, všetko fungovalo až doteraz, minulý mesiac sa mi to stalo prvýkrát. Vtedy som si platbu prehodila na iný deň, a keď platby odišli tak som trvalý príkaz zmenila späť na pôvodný dátum. A teraz znovu toto. S bankou som to zatiaľ neriešila, rozmýšľala som či to nie je nejaký celkový problém, že to má aj niekto iný. Ale asi mi teda neostáva iné len to poriešiť priamo.
Predtym nez sa ti to stalo prvykrat si nieco menila na trvalych prikazoch?
Ja mam 8 trvalych prikazov a este sa mi nestalo, ze by mi nieco neodislo.
@nelca84 už som volala na infolinku, tak problém je u nich... že pracujú na odstránení, je to vraj problém zobrazovania...
Takze vsetko odislo, len to nevidis?
@nelca84 nie, platby vôbec neodchádzajú 🙈. Tiež som to musela riešiť pár dní dozadu
@nelca84 asi nejako tak... už je to v poriadku. Jeden trvalý mi ukázalo a stiahlo o polnoci, ostatné mi ukzovalo ako stiahnuté keďže dátum najbližšej realizácie bol v príkaze už 15.4.2025... čiže som vôbec nevedela, či nejaká chyba, či mám dať znova platby odoslať, či čo.. tak mi povedala pani, že chyba v zobrazovaní a že v priebehu dnešného dňa mi prídu upozornenia na odoslané platby a vtedy to aj stiahne.
Mne sa to stalo minulý mesiac. Zadávala som šiesty trvalý prikaz a odišlo len päť. Na druhý deň odišiel aj ten posledný. Inak ja mám ešte 5 dní po termíne aby odišli peniaze, ak by náhodou nebola vyplata a pod

Dostatok financií na účte, dostatočne limity? V banke ti co povedali?