Recenzie na poistenie cez Uniqa
Mate niekto skusenost prosim? Nejake recenzie na poistenie cez unique?
@angie17 nechcem slovickarit, ale myslis Uniqu ako poistovna Uniqa alebo nieco ine? Ak Uniqa, maju viac poisteni... ake? Ja mam nehnutelnosti, 2 a 3 pilier a su v pohode... na to co presne potrebujem.... ale poistenie ma byt na mieru... pre kazdeho ine...
@anonym_d7d9d2 ano uniqa, nevsimla som si
na mysli mam zivotnú poistku
Moja mama tam mala životnú poistku, ja som spokojná po jej smrti teda nebola.Najprv mi tri x dokomolili priezvisko, hoci este ked to mama zakladala tam vzdy išla aby to opravili, potom dátumy môjho narodenia a samozrejme ked zomrela strašne prieťahy s tym kvôli ich chybám robili
V prvom rade si treba dobre nastaviť čo všetko chcete mať v poistke (plnenie)....
Keď poistenie domácnosti,tak treba sa zamyslieť nad tým, akú hodnotu má asi vás byt a či vy ste si vedela kúpiť druhý,keď sa niečo stane... Plus je tam poistenie všetkého ostatného,čo sa v byte nachádza.... Poistiť to treba bez spoluúčasti.
A čo sa týka životného poistenia,najlepšie je bez investovania,aj tak z toho investovania budete mať veľké 💩...
Najčastejšie sa poisťuje: strata práce, úraz, choroba, smrť....
Čo sa týka Uniqua,je to podpriemerná poisťovňa,nedala by som tam poistiť ani rybičky
Ahoj, ja spolupracujem so všetkými poisťovňami na Slovensku a Uniqu hodnotím pozitívne, doteraz som nemala s nimi zlú skúsenosť, keď som riešila klientom či už poistné plnenia, zmeny alebo čokoľvek iné. Samozrejme, musí to poistenie spĺňať tvoje požiadavky a ideálne ak si si danú poisťovňu vybrala spomedzi všetkých ponúk aj od ostatných poisťovní a nesústrediš sa iba na tú jednu jedinú. Odporúčam porovnanie s viacerými poisťovňami, možno niekde inde budeš platiť o xy eur mesačne menej za to isté obsahovo aj kvalitou. 🍀
Za mňa nie.Mali sme dom poisteny na 160 tisic (starsi) ,dom zhorel a dostali sme 50 tisic,kratili plnenie ,dovod si vymysleli,zla komunikacia ,arogantne jednanie ,ziadny pravnik ,ktoreho sme oslovili s nimi nechcel ist do sporu .Kazda poistovna je dobra,kym nepride k poistnej udalosti
Za mňa nie.Mali sme dom poisteny na 160 tisic (starsi) ,dom zhorel a dostali sme 50 tisic,kratili plnenie ,dovod si vymysleli,zla komunikacia ,arogantne jednanie ,ziadny pravnik ,ktoreho sme oslovili s nimi nechcel ist do sporu .Kazda poistovna je dobra,kym nepride k poistnej udalosti
@anonym_ef7703 aky bol dovod neplnenia? Nemohlo to byt preto, ze bol podpoisteny?
@angie17 zatial bol muz spokojny. Ma tam poistené auto. Ale teraz sme riesili poistenie domacnosti a pokazený spotrebič. Bolo to viac ako hrozne. Šetria, takze call centrum zrusili na Sk. Dovolal sa Cz hovoriacej pani a teda ona nevie, ze posle mail. Mail uz 5 dni neprisiel, tazke tam ide volat znova. Ze mal pocit, ze mu ani nerozumie, priezvisko komolila dookola. A toto je to co od poistovne nechces. Neschopné call centrum, co vlastne ani nevie na nic odpovedat. Predstav si, ze si v zahranici a nieco musis urgent riesit. Teraz sme akurat zaplatili na dalsi rok ale uprimne, ak sa to nedorieši menim poistovnu a uz sa nedam muzom prehovoriť. Ja mam poistenie iba Allianz, ČSOB poistovna, NN a to aj vo firme. Zatial ziadny problem a call centrum vzdy na 1000% aj ked sme surne riesili lekara v zahranici. Allianz mi ho poslal na izbu na hotel, lebo som povedala, ze som na dovolenke sama. Tak pani hned ústretová, ze v poriadku, zisti, ci nemoze prist lekar za nami. A za 10 minut mi vola, ze vybavene a pride. Kedy sme isli cez call centrum dnes cez Uniqu, tak uz piaty den cakam na mail, lebo pani nevie, nerozumie 🤣🤣🤣
@anonym_ef7703 aky bol dovod neplnenia? Nemohlo to byt preto, ze bol podpoisteny?
@sweet20 nie nebol podpoisteny,len hladali klucky,ako z toho von.Pri nahlasovani tiez som sa dovolala do CR ma call a tam sa ma ako prve opytali,ci som volala hasicov 🤦 No nie,hori dom,tak volam poistovni ako prvej

@angie17 nechcem slovickarit, ale myslis Uniqu ako poistovna Uniqa alebo nieco ine? Ak Uniqa, maju viac poisteni... ake? Ja mam nehnutelnosti, 2 a 3 pilier a su v pohode... na to co presne potrebujem.... ale poistenie ma byt na mieru... pre kazdeho ine...