icon

Uplatnenie rekreačného príspevku na tábor a škôlku?

5. aug 2024

Ahoj baby, kolegovia mi poradili, ze si viem uplatnit rekreacny aj na tabor...chcem sa spytat, myslite si, ze by to bolo mozne aj na sukromnu skolku? Nemate skusenosti? Vdaka

pribinak
5. aug 2024

Na škôlku nie

tanyan
5. aug 2024

Nie, škôlka určite nie.
Môžu to byť detské tábory - pobytové aj denné. Poskytovateľ / prevádzkovateľ musí vystaviť potvrdenie plus doklad o zaplatení plus žiadosť. Ja som si dávala žiadosť o príspevok aj za denný tábor počas jarných prázdnin.

simkids
5. aug 2024

Na sukromnu skolku isto nie, a ani tabor, ak nemas splnenu podmienku, ze dieťa zamestnanca navštevuje základnú školu alebo niektorý z prvých štyroch ročníkov gymnázia s osemročným vzdelávacím programom

katkaseiner
5. aug 2024

pytas sa uz druhykrat... nie neda

autor
5. aug 2024

@tanyan
@simkids dakujem baby, tak aspon druhacka by to mohla splnat a 3 denne tabory by mi mohli prispiet z toho rekreacneho.
Tak aspon toto pomoze, lebo vsak to su take palky a o tej skolke ani nehovorim 🥴

autor
5. aug 2024

@katkaseiner kde prosim Ta? Lebo ja som sa len nedavno dozvedela od kolegov, ze je mozne tie denne tabory, takze neviem aku diskusiu mas na mysli

katkaseiner
6. aug 2024

ak to nie si ty tak prepac ale presne identicka tema...zistila od kolegov a ci sa da uplatnit aj na súkromnú skolku

kepassa
6. aug 2024

Baby nevedela som. A ak to chcem využiť tak musia vystavit faktutu na muzovo meno? (on by uplatňoval cez svojho zamestnávateľa na dcéru)

tanyan
6. aug 2024

@kepassa Všetko musí byť na meno toho, kto si chce uplatniť - aj faktúra, aj potvrdenie o absolvovaní, aj potvrdenie o zaplatení (výpis z účtu alebo príjmový pokladničný doklad).