icon

Revolut Plus: Oplatí sa na výmenu peňazí?

5. feb 2025

Zdravim, potreboval by som zamenit 5000eur na ceske peniaze a v revolute mi to pride najvyhodnejsie. Lenze maju limit 1000€ bez poplatku tak sa chcem spytat ci sa oplati na mesiac kupit recolut plus program za 4€ potom spravid prevod a po mesiaci sa vratit na revolur standard. Lenze cital som ze mozu za to dat poplatok len neviem aky by bol vysoky. Nemate s tym niekto skusenosti?

ovaaa
5. feb 2025

Tak si zámena každý deň 1000

niekto2hy
5. feb 2025

@ovaaa To je mesacne,nie denne.

niekto2hy
5. feb 2025

Poplatok za vymenu uvidis v aplikacii.

maranco
5. feb 2025

Pozri Wise či by to nevyšlo lepšie ako Revolut, ten Revolut plus uzatváraš na rok, aj keď si dáš mesačnú platbu, nedá sa mať ho len jeden mesiac.

autor
5. feb 2025

@maranco a wise je zadarmo? Viem tam poslat aj z revolutu prachy? A potom z wise na cesky ucet sa da? Respektive dali by sa ceske zmennen na wise poslat na revolut? A na wise je bez poplatku 5000?

maranco
5. feb 2025

Wise je za poplatok, máš ho uvedený na obrázku, pošleš tam € z ľubovolného účtu a zvolíš na aký účet majú poslať CZK.
Ja som to použil tak, že poslal som zo svojho € účtu zamenil cez Wise a CZK dal poslať na svoj CZK účet.

zic
6. feb 2025

Alebo si zaloz RoklenFX... je zadarmo a ma super zmenaren (neviem, ci vyhodnejsiu ako revolout... tu mas cennik
https://roklenfx.roklen.cz/cenik/

romino
7. feb 2025

Hm ...a kolko uz len bude rozdiel, ak by si zamenil niekde "normalne" ? Ci sa oplati toto vsetko "nacvicovanie". Ale tak ...peniaze su relativne.
Pre niekoho to moze byt dostatocny peniaz, ten rozdiel.
Niekto dava take trinkgeldy.

zic
7. feb 2025

@romino teoreticky ked menim eur na usd, tak pri nejakych 3000 eurach rozdiel zmeny v banke a rokleene je aj 80 dolarov... (namatkovo som pozrel prvy krat ked som menil tak som porovnal roklen vs fio a tatrabanku)... verim, ze podobne by to bolo v kazdej banke). To zodpoveda nejakym 2% zhruba

romino
7. feb 2025

@zic aha, ok. Takze celkom aj vyznamne. Som si nemyslel ze az tak.

autor
7. feb 2025

Akoze skusil som poslat 10€ na cesky ucet a kurz si dala banka 24,45 a ked by som posielal 40000€ tak je tam 1100€ rozdiel co mi pride dost, takze rozmyslam ze zaplatit za 10€ mesacne revolut premium kde je neombedzena vyska zmeny penazi a poslat to na cesky ucet potom, akurat sa bojim ci je revolut spolahlivy a nepridem o peniaze

zic
7. feb 2025

Ak to budes robit pravidelne, zaloz roklen...