Revolut Plus: Oplatí sa na výmenu peňazí?
Zdravim, potreboval by som zamenit 5000eur na ceske peniaze a v revolute mi to pride najvyhodnejsie. Lenze maju limit 1000€ bez poplatku tak sa chcem spytat ci sa oplati na mesiac kupit recolut plus program za 4€ potom spravid prevod a po mesiaci sa vratit na revolur standard. Lenze cital som ze mozu za to dat poplatok len neviem aky by bol vysoky. Nemate s tym niekto skusenosti?
Poplatok za vymenu uvidis v aplikacii.
@maranco a wise je zadarmo? Viem tam poslat aj z revolutu prachy? A potom z wise na cesky ucet sa da? Respektive dali by sa ceske zmennen na wise poslat na revolut? A na wise je bez poplatku 5000?
Wise je za poplatok, máš ho uvedený na obrázku, pošleš tam € z ľubovolného účtu a zvolíš na aký účet majú poslať CZK.
Ja som to použil tak, že poslal som zo svojho € účtu zamenil cez Wise a CZK dal poslať na svoj CZK účet.
Alebo si zaloz RoklenFX... je zadarmo a ma super zmenaren (neviem, ci vyhodnejsiu ako revolout... tu mas cennik
https://roklenfx.roklen.cz/cenik/
Hm ...a kolko uz len bude rozdiel, ak by si zamenil niekde "normalne" ? Ci sa oplati toto vsetko "nacvicovanie". Ale tak ...peniaze su relativne.
Pre niekoho to moze byt dostatocny peniaz, ten rozdiel.
Niekto dava take trinkgeldy.
@romino teoreticky ked menim eur na usd, tak pri nejakych 3000 eurach rozdiel zmeny v banke a rokleene je aj 80 dolarov... (namatkovo som pozrel prvy krat ked som menil tak som porovnal roklen vs fio a tatrabanku)... verim, ze podobne by to bolo v kazdej banke). To zodpoveda nejakym 2% zhruba
Akoze skusil som poslat 10€ na cesky ucet a kurz si dala banka 24,45 a ked by som posielal 40000€ tak je tam 1100€ rozdiel co mi pride dost, takze rozmyslam ze zaplatit za 10€ mesacne revolut premium kde je neombedzena vyska zmeny penazi a poslat to na cesky ucet potom, akurat sa bojim ci je revolut spolahlivy a nepridem o peniaze
Ak to budes robit pravidelne, zaloz roklen...

Tak si zámena každý deň 1000