Rodičovský príspevok a daňové priznanie
Od novembra poberám rodičovský príspevok a rodinné prídavky na 2 deti...som povinná podať daňove priznanie??
Ďakuje. za rady
a pred marcom som pracovala v tescu takže oni odviedli za mňa danové priznanie vraj.
ja niesom na materskej dovolenke ale na rodičovskej to je rozdiel.Napísala som že pred otehotnením som pracovala v tescu a oni za mňa odviedli danové priznanie
syn sa mi narodil v roku 2015. nevember...v marci 2015 malo za mňa tesco predložiť ... je rodičak poberám od novembra minulého roka 2015
pracovala som krátko kôli tomu otehotneniu,nastúpila som 1.12.2014 a pracovala som len do februára.Pretože v Marci som otehotnela a musela som odísť zo zdravot.dôvodou.
A ročné zúčtovanie podávali za mňa oni tesco.Do pôrodu teda do novembra 2015 som nepracovala,syn sa narodil a začala som poberať rodičák a poberák ho do dnes.
Bavíme sa o daňovom priznaní za rok 2016, hej? Ak poberáš len RP a prídavky, tak daňové priznanie nepodávaš.
@havana_frost áno za rok 2016..nato som sa pýtala od novebra 2015 -dodnes 2017 poberám iba rodičak a prídavky na 2 deti.Nič iné nepoberám.A na nič iné som sa nepýtala 🙂
@lenka6309 Mne to vyznelo že "od novembra" znamená od "novembra 2016" 🙂 ale už je to jasné.
@havana_frost nie som to v úvodnom príspevku zabudla uviezť a vznikli nedorozumenia 🙂

a čo sa dialo do novembra?