icon

Rýchla pôžička

karinultisova
24. sep 2022

Dobrý den
Vedel by mi niekto poradiť,chcela by som zobrať pôžičku 4000€ tak že by som splatila z toho telefon ktorý mam na splatky.(som na materskej dovolenke)
kde mi to vedia vybaviť rýchlo ešte dnes alebo zajtra?

loginexistuje
24. sep 2022

@karinultisova telefon za 4000? inak tazko ak si na materskej skus si pozicat v rodine

karinultisova
autor
24. sep 2022

@loginexistuje niee,telefon mam na splatky zobraty,chcem pôžičku 4000€ aby som mohla splatit telefon a zaroveň by mi aj ostali peniaze

loginexistuje
24. sep 2022

@karinultisova ale ty nedostanes pozicku ked si na RD nabuduce nekupuj drahy telefon a skus ist brigadovat ked je manzel na PN moze postrazit dieta a ty si zarobis a splatis telefon

karinultisova
autor
24. sep 2022

@loginexistuje nikto ťa tu neprosil o rady ako žiť😁 nabuduce prečítaj príspevok

karinultisova
autor
24. sep 2022

@loginexistuje a manžel už nieje PN,mal pracovný úraz len

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@karinultisova
Prepac, neber to v zlom, ale minule si niekde pisala ze snazis sa otehotniet.
V tvojej financnej situacii, myslis si, ze je to dobry napad?
+ vziat si taku pozicku. Pravdepodobne nepracujes, iba cerpas rodicovsku davku

karinultisova
autor
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 myslím si že je to moja osobná vec.

paulinadreamy
24. sep 2022

@loginexistuje o mesiac tu bude téma pomoc,ako splatiť pôžičku keď nemám na mesačnú splátku.
Nehnevaj sa autorka a neber to v zlom prosím,ale nemáš na splatenie mobilu,no chces pôžičku 4000€? To mi nejako nevychádza.

kaktusik007
24. sep 2022

@karinultisova tak ak je tvoj zivot tvoja osobna vec, preco tema kde si pozicat?

karinultisova
autor
24. sep 2022

@paulinadreamy zaujímavé ako ste sa rýchlo do mňa obuli,vaše životy su dokonale?

loginexistuje
24. sep 2022

@karinultisova ak manzel pracuje musi si vziat pozicku on nech skusi precerpanie v banke kde mamucet alebo kreditku ty pozicku nedostanes

paulinadreamy
24. sep 2022

@karinultisova niesu. Len sa snažím sa ti prihovoriť, nie v zlom. Lebo toto z môjho pohľadu nieje dobrý nápad. Nič viac, nič menej. Je to tvoja vec, len píšeš na verejné fórum, musíš očakávať aj takéto správy.

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@karinultisova
Tu nikto netvrdi, ze nase zivoty su dokonale.
Ty sama zijes v regione - RS, kde je velka bieda, ludia na davkach, s exekuciami, vaznymi problemami - fakt chces v zivote takto raz dopadnut?
Bud rada, ze pocujes alebo mozes tu citat troska ine pohlady na danu vec.

Nebud sprosta! Maj oci / usi otvorene, rozmyslaj.

Kvoli rychlejsiemu splateniu telefonu sa extremne zadlzovat a k tomu planovat dieta - to je cesta do pekla a obrovskych financnych problemov.

Realne - to co ti tu piseme, co mi z toho mame? No nič 😉 Nemam ziaden zistny dovod ti tu radit, nasmerovat ta... ale chceme, pretoze pozicky su cesta do pekla.

A fakt: neuvazuj nad dalsim dietatom. Nie ste na tom financne dobre.

karinultisova
autor
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 za to že mám na splátky telefon si prišla na to že niesom na tom finančne tak aby som dokázala mať dieta? zaujímavé. Dom máme kúpený v hotovosti,komplet zariadený takže nemám na krku nič len ten telefon a kvoli tomu nemať dieťa je dobrá hlúposť

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@karinultisova
Este raz a prosim ta, nehladaj za vsetkym rypanie, zlobu a neviem co negativne. Ber to len ako moznost uvahy:

- mas telefon na splatky - v com mas problem ho splacat?
- chces vziat uver 4 litre aby ti ostali peniaze aj na nieco ine. Co ine? Je to fakt rozumne?

Si na RD, nepises, kolko zaraba tvoj manzel, ale z toho co pises, mam pocit, ze nie si na tom financne ok (vid vyssie uvedene dve odrazky)

domka222
24. sep 2022

Však si pozri na nete rýchla pôžička a hneď sa ku každej dozvieš aj podmienky, keď je to tvoja osobná vec ako píšeš

janai1
Odpoveď bola odstránená
karinultisova
autor
24. sep 2022

@janai1 nemyslím si to,viem to😌 a myslím si že lepšie viem či môžem mať dieťa ako vy.

lucmirka124
24. sep 2022

@karinultisova oni robia kade tade sice reklamu tieto pozickarne,ake je to super jednoduche,, ale nieje to take tip top 🤣, a dotaznikom zaberes kopu casu, ja som chcela len 500€ Na chladnicku surne si kupit novu a vysplacat,,na ucte mavam mesacne kolo 500€ Prijem, ale nie TPP, NEHROZI, v 3 spolocnostiach som skusala,,,

draik
24. sep 2022

@karinultisova
Vy daný úver nedostanete nikde.

dahlia25
24. sep 2022

@karinultisova svoju finančnú situáciu poznáš najlepšie len ty, avšak pokiaľ potrebuješ pôžičku kvôli telefónu + niečo bokom aby bolo k ruke, tak nie, nemáš peniaze na dieťa.

petamich
24. sep 2022

ak tvoj jediny prijem je rodicovsky prispevok, tak ti uver ziadna financna institucia neposkytne, kedze v takomto pripade treba mat aj nejaky iny prijem (TPP, zivnost...) alebo musis ziadat so spoludlznikom

nelka93
25. sep 2022

Skús ísť do banky a oni ti povedia na čom si, ale rataj, že ak máš rodicak 380 eur, tak nemáš šancu nič dostať, maximálne pár eur, keďže 234 eur je životné minimum na teba a 106 na dieťa, plus musí ti ostať ešte niečo. Takže nie je šanca, jedine nejaký úžerníci, ale tam sa nedoplatis