Rýchla pôžička bez nutného potvrdenia o pracovnej činnosti
8. sep 2022
Ahojte chcem sa opýtať či mi neviete poradiť kde by mi dali pôžičku 5000 bez toho aby som musela dávať potvrdenie o tom že som zamestnaná a hlavne nejaku rozumnú s nízkym alebo minimálnym úrokom :/
Rozumnú a s nízkym urokom v dnešnej dobe vobec aj keby si vedela dožiť príjem. A bez potvrdenia o príjme jedine nejaký úver od uzernika.
@laurikasarinkaq takúto vysokú sumu?? Nikto. Do 1.000€ možno nejaká pôžičkáreň, ale s vysokým úrokom. Banky a skoro všetky nebankovky (cetelem, quatro, žltý melón a pod.) vyžadujú potvrdenie o príjme resp. si kontrolujú príjem cez register SP.
keby existovali pozicky bez podmienok a s minimalnymi urokmi, naco by ludia chodili do banky? to co ocakavas, je uplne sci-fi

Vola sa to pomoc od rodiny... ak nie si zamestnana, nemas to s coho splacat, tym padom si vysoko rizikova pre kazdu solidnu firmu/banku, ktora poziciava peniaze... skus popredat co mas doma a zvysok pozicat...na co potrebujes tolko penazi? Poziadaj o splatkovy kalendar a od dnes chod makat, aj keby zachody umyvat do mc donaldu po nociach, ked deti pospia a muz bude doma... nedavaj si na krk nejaku sialenu pozicku od neserioznych ludi s urokom ze dovidenia...