Rýchle pôžičky - skúsenosti
Platili sme najom a do vyplaty nam ostava este viac ako tyzden. Zasoby jedla sa kratia a uz sa nam minulo vsetko co mohlo. Som zufala a chyta ma depka. Viete nieco poradit?
Nebankovky su peklo! Radsej si fakt požičaj od rodiny, nieco založ ci predaj, ale nie prachy z nebankovky
Vyborne skusenosti...pracujem v oblasti prava a 9 z 10 pripadov sa jedna rychlych poziciek ako odr..ju spotrebitelov. Ak mas zaujem a skusenosti so sudom a pravnikmi, smelo do toho...
My v rodine si pravidelne poziciavame z Ferratum a z Pozickomatu. Poziciame, vratime na TERMIN a ziadne problemy . Dokonca teraz ma Ferratum len 1€ urok. Pozicali sme si 70€ a vratili 71€.
Ak nemáte od koho požičať, skúste kreditku od svojej banky... Vždy je tam bezúročné obdobie do ďalšieho mesiaca do určitého dátumu a niektoré majú napr 1 rok bez poplatkov...
Dobry den chcem sa spytat ci mi daju niekde pozicku na vyplatenie dlhou ak mi skusobna doba konci teraz 15 teho juna potrebujem rychlo vyplatit dlhy.

@lexilaracroft požičať si radšej od rodiny, známych a čím skôr si nájsť ešte jeden príjem, aby sa to nemuselo opakovať aj ďalší mesiac...
akákoľvek "rýchla pôžička", nebankovka atď. je pre ľudí s nedostatočným príjmom len slučka na krku...