icon

Sama matka s rocnym dieťaťom - zvládnem to finančne?

jajko22
7. mar 2020

Čo myslíte prosím vás, sama s malým dieťaťom s prijmom 450 eur, minus 200 nájom, nejaká pomoc od rodičov možno, dalo by sa to zvládnuť?

Strana
z2
terina25
11. mar 2020

Ja som sama s 2 detmi a zvladam zit z 300 eur. Jasne ze po odratani uz vsetkeho povinneho.

dager
11. mar 2020

@kikanik nie som proti, jasne ze niekedy treba a to co opisujes znie ako ideal. To je tiež ako s tými rodičmi, môže z toho byť aj peklo.

jajko22
autor
18. mar 2020

@eliska13 ano aj vyzivne, ktore len prespokladam, ze dostanem, a uz spolu nezijeme, takze som u rodicov, co je ale len dočasné riesenie, naozaj vobec neviem ako to bude.

jajko22
autor
18. mar 2020

@eliska13 ja som u rodičov, ale to nejde dlhodobo, asi teda este vydrzim, lebo musim, ale je to celkom zle, maly uz rastie, uz chape viac, ja neviem co mam robit, mozem si za to sama, ale uz mi je riadne zle z toho, ze mavam infarktove stavy pomaly.

jajko22
autor
18. mar 2020

@dager ďakujem za podporu, veľmi pekne si to napísala, prajem vsetko najlepsie, nech sa darí. Ano je to o tom, ze netreba sa báť a ja sa bojim, ze to nezvladnem. Tehotnu ma otec maleho psychicky tyral, to mi az pravnicka povedala, ze to bolo psychicke tyranie, a to mi aj vravel, ze to nezvládnem, byt matka, vela zlych veci mi vravel.

eliska13
19. mar 2020

@jajko22 máš zatiaľ podporu rodičov kde bývať, čo jesť zatiaľ nerozmýšľaj príliš dopredu.Ked Ta psychicky deptal buď hrdá, že si vedela odísť koľko žien zostane a znici deťom zivot.Nikdy nevieš čo Ti život prinesie možno o 2 r budeš mať dobrého partnera veď sú tu ženy, ktoré s viac deťmi si našla niekoho a žijú spokojný zivot

dadula_15
19. mar 2020

Dalo, rodičia ti vždy pomôžu. A presne tak, nik tu nepovedal, že budeš naveky sama. Isto nájdeš niekoho do budúcna

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená
mmmonika
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2