Sama matka s rocnym dieťaťom - zvládnem to finančne?
Čo myslíte prosím vás, sama s malým dieťaťom s prijmom 450 eur, minus 200 nájom, nejaká pomoc od rodičov možno, dalo by sa to zvládnuť?
@dager ďakujem za podporu, veľmi pekne si to napísala, prajem vsetko najlepsie, nech sa darí. Ano je to o tom, ze netreba sa báť a ja sa bojim, ze to nezvladnem. Tehotnu ma otec maleho psychicky tyral, to mi az pravnicka povedala, ze to bolo psychicke tyranie, a to mi aj vravel, ze to nezvládnem, byt matka, vela zlych veci mi vravel.
@jajko22 máš zatiaľ podporu rodičov kde bývať, čo jesť zatiaľ nerozmýšľaj príliš dopredu.Ked Ta psychicky deptal buď hrdá, že si vedela odísť koľko žien zostane a znici deťom zivot.Nikdy nevieš čo Ti život prinesie možno o 2 r budeš mať dobrého partnera veď sú tu ženy, ktoré s viac deťmi si našla niekoho a žijú spokojný zivot
Dalo, rodičia ti vždy pomôžu. A presne tak, nik tu nepovedal, že budeš naveky sama. Isto nájdeš niekoho do budúcna

Ja som sama s 2 detmi a zvladam zit z 300 eur. Jasne ze po odratani uz vsetkeho povinneho.