icon

Šanca kúpiť auto na splátky cez notára

3. mar 2025

Dobrý deň, neviete niekto prosím vás o niekom kto predá auto na splátky na notarsku zmluvu? Vedela by som dať akontáciu 1000€.

tahomi
3. mar 2025

A preco nie leasing/spotrebak?

autor
3. mar 2025

@tahomi som na RD a čo mám vedľajší príjem tak ho žiaľ nemám ako vydokladovať

chrobak7
3. mar 2025

A akú zábezpeku ponúkaš, že ten dlh splatíš?

autor
3. mar 2025

@chrobak7 Ja osobne si myslím že zábezpeka je to auto samotné. Nie? Všetko by bolo zmluvne ošetrené

nynia
3. mar 2025

Tak zabezpeka to auto velmi nie je ked ho naburas a bude akurat tak na srotovisko a splatenu budes mat v tom lepsom pripade aspon polovicu to bude na nic 🤣🤣🤣... Podla mna nikoho pri zmysoch nenajdes, ze bude suhlasit s takou zabezpekou to by musel byt riadne mimo clovek. Ked uz ja by som isla asi formou rucenia ked nezaplatis bude sa dlh vymahat od tej 3 osoby...

autor
3. mar 2025

Myslím si, ze keď sa stretnú dvaja normálni ľudia tak sa dá dohodnúť na všetkom. A vždy sa dá všetko napísať do zmluvy

draik
3. mar 2025

Žiadna zmluva nezaručí veriteľovi peniaze. Bol by to hazard, o to viac v súčasnej situácii, značne naklonenej dlžníkom. Stačí, že auto nabúrate, ďalej predáte atď. Nečudujte sa preto, ak sa nikto nenájde. Hlavne nie pri tak smiešne nízkej prvej splátke, ak teda nehľadáte auto max. za pár tisíc.

autor
3. mar 2025

Hľadám auto max so 5000-6000€

janickacrazy
3. mar 2025

Nikto ti auto na splátky nepredá, keď si na RD. To by musel byť možno tak niekto z rodiny, kto ťa pozná. Inak nikto. Môžeš si zobrať auto na prenájom, ak ho nutne potrebuješ, najlacnejšie máš okolo 200 eur mesačne, ale nie je tvoje, len ho používaš.

sasa1310
3. mar 2025

a prečo nekúpiš auto do 1000 eur?

madeincssr
3. mar 2025

AITORKA, dosetri, uskromni sa v narokoch na auto a mozno najdes (s dobrym poradcom "autickarom") slusnu jazdenku (povedzme bez klimy, najlacnejsie mozno trojdverak) za cca 2000. Aj tak na uvod potrebujes nejaku rezervu na prihlasenie, PZP, zakladny servis (vymena kvapalin, stierace, mozno bateria, mozno pneu...) Dlhy/splatky sa splacaju tazko aj pri nizsom standardnom prijme.

pieksamaki
3. mar 2025

Zmluva je len papier....ked sa niečo stane....kto bude riešiť a platit pravnika? Každý chce byť zaplateny

autor
3. mar 2025

@sasa1310 pretože za takú sumu nekúpim auto ktoré má isofix

pictbridge
3. mar 2025

Pozri si na bazoši inzeráty sú tam ponuky odstúpenia leasingu na notarsku zmluvu kde potrebuješ občiansky a vodičak. Spíše sa to pred notárom. Sú majitelia áut ktorý odstupuju leasing bez dokladovania príjmu.

autor
3. mar 2025

@pictbridge ďakujem za radu, ale to bolo prvé čo som pozerala a väčšinou sú to autá okolo 20tis € a chcú 5000€ za odstup

januska2
3. mar 2025

Nájdeš na bazosi. Ja som tie, pozerala . Daj si auto a notarska zmluva a naskocia ti.

zic
3. mar 2025

Nas Renault Clio mal isofix v nejakom 2007... take auto by si za 1000-2000 eur kupila... isofix nie je nejaka extra vychytavka

kitycat
3. mar 2025

Je plno kvalitnych sedaciek na ktore ti stacia aj pasy. Otocna sedacka na isofix je len ulahcenie zivota, ale ked mas malo penazi, treba sa uskromnit

autor
3. mar 2025

@kitycat prepáčte ale mám 10 mesačné dieťa ktoré zo zákona musí byť v protismere jazdy a do vajíčka sa už dávno nezmestí…ako tam mám pripevniť obyčajnú sedačku?

autor
3. mar 2025

@januska2 tak to teda ešte raz popozeram

januska2
3. mar 2025

https://auto.bazos.sk/inzerat/175817314/notarsk... pozri mozes si sama dat podmienky. Myslím typ a cenu 😉 daj vedieť ako si dopadla. Ja tiež uvazujem o tom

autor
3. mar 2025

@januska2 dnes som im už písala na FB, ale strašne trvá kým sa ozvú. Takže zatiaľ neviem vôbec nič, len že akontácia a splátky závisia od auta, ale tak to som si domyslela aj pred tým

januska2
3. mar 2025

Je tam číslo tak skus zavolať zajtra

januska2
3. mar 2025

Isto maju milion sprav takže ja by som radšej volala

margotka17
4. mar 2025

Prečo nerozmýšľas nad ojazdeným autom v tej hodnote 1.000 €??? Na určitú dobu ti poslúži, kým budeš oficiálne pracovať a potom si už môžeš vziať auto na leasing. Moja známa tak urobila. Najskôr si kúpila jazdenky a po 3 rokoch vymenila za nové na splátky.

wiwewa1995
4. mar 2025

Normálna sedačka len na pás ? Napríklad joie Steadi je len na pás auta . To že je sedačka na Isofix je len uľahčenie života . Ale na to treba aj hľadať

chrobak7
4. mar 2025

@wiwewa1995 Presne tak. Každá detská autosedačka sa dá pripevniť normálne pásom, ktorý je bežnou výbavou auta. To, že niektoré majú aj ISOFIX, je len niečo navyše. Nepoznám sedačku, ktorá by sa uchytávala LEN ISOFIXom.

maya2023
6. mar 2025

My sme mali staršie auto v čase keď sme riesili sedačku a tiež som chcela sedačku s isofixom,.ktoré naše auto nemalo. Nakoniec manžel zistil že auta ako naše, ktoré boli ako nové kúpené v plnej výbave Isofix mali. Tak sme našli na Bazoši náhradné diely z rovnakého auta ktoré malo.len lepšiu výbavu a mechanik nám ich do nášho auta normálne dal. Možno skús aj takto.