icon

Šetrenie 70 eur mesačne

31. dec 2021

Myslíte ze staci si setrit 70 eur mesačne alebo malo by sa viac?

Strana
z2
nadazdi
1. jan 2022

Ja si šetrím 30€ mesačne na nové cicky, začala som od druhého pôrodu 😅 budú stať asi ako ta linka, takže neboj, budeš ju mat skôr 😂😂😂😂

sonakorg
1. jan 2022

záleží koľko zarábaš a aké máš výdaje.. takže 70€ je veľmi relatívne číslo. môže to byť veľa aj málo zároveň. Ja si viem mesačne odložiť 1500€...

autor
1. jan 2022

@sonakorg no tak to potom máš velmi dobry plat

linduska86
2. jan 2022

Podľa mňa je to dosť a linku kúpiš aj do 2000€ v pohode, nepočúva tu mudrlantky, ktorým tie linky kúpili muži, máš môj obdiv

tianna
2. jan 2022

@lusyyy36 naša aktuálna stála 300€ pred pár rokmi plus spotrebiče, nie každý musí mať linku za tisíce 🙂 plánujeme aj rekonštrukciu so stropom 20000€ na celý byt vrátane spotrebičov (3izbak, 60m2). Keď sa musí tak sa dá.

tianna
2. jan 2022

Jasné, aj tak obdiv že niečo odložiš. U nás max. 10€. Držím palce 🍀🙂

sense
2. jan 2022

Ono záleží aj od výšky platu... Ak zarobíš 600e, je 70e ôk, ak zarobíš 1500 tak by to mohlo byt viac

diamand2326
2. jan 2022

@liljana Ja stále vravím, že dobre aj 70€. Si vezmi, teraz odhliadnuc od kuchynskej linky, peniaze ako keby sa našli, keď budú potrebovať zubára, alebo nový spotrebič. Ale áno, veľa ľudí siaha bohužiaľ po spotrebákoch... Aj včera tu bola na stene otázka, že či sa dá dovolenka už neviem kde, na splátky, že momentálne sú vyhádzaní z peňazí...

tianna
2. jan 2022

@sense nielen od platu ale aj od výdavkov..

lusyyy36
2. jan 2022

@tianna no ved ak si citala môj Kommentare tak som napísala,ze links sama o sebe môže byt lacna, čiže kľudne aj tych 300e ale plus spotrebice plus unyvadlo,bateria, kachlicky resp.nejaka zasten, plus robota ak si to nevedia sami spraviť...a suma je hneď kdesi inde

missdiva
2. jan 2022

Ahoj, setris vramci svojich moznosti a tak by to mal robit kazdy. Podla mna mas za pol roka peknu linku 🙂. Mam linku za tisice ale aj za 400€ a nie je tam az taky rozdiel, ked ju nepotrebujes na mieru vyskladat tak sektorova bude tiez super, drzim palce.

sense
2. jan 2022

@tianna jasne ze aj od nevyhnutných vydavkov

tianna
2. jan 2022

@lusyyy36 my sme dávali napríklad len klasický sporák za cca 160€ plus teda zástena a práca, dokopy všetko mimo chladničky ktorú nemáme ako súčasť linky to bolo približne 550€

autor
2. jan 2022

@missdiva ďakujem pekne

autor
2. jan 2022

@linduska86 dakujem

kulumulu123
2. jan 2022

@simsalabim áno ale k tej linke treba sporák, kuch dosku, digestor, umývačku, drez, batériu, mikrovlnku... To asi v cene nebude iba skrinky....

simsalabim
2. jan 2022

@kulumulu123 ale ved oba nepise nic o spotrebicoch! Pise o linke. Ako som pisala vyssie - ano, spotrebice, bateria a pod. cenu navysia. O tom ale nic nepisala.

kulumulu123
2. jan 2022

@simsalabim ved ok v poriadku ja iba ze niekto uvidí cenu za linku cca 500eur na obrázku sú všetky spotrebiče a potom nevychádza z udivu keď mu prídu iba skrinky bez pracovnej dosky 🤷‍♀️

Strana
z2