icon

Skadiaľ berú ženy peniaze na plastiku pŕs?

27. jan 2022

Odkiaľ majú ženy na plastiku pŕs? Nechápem to. Dávajú si to väčšinou mamičky robiť a skade majú nato peniaze?

gleep1
28. jan 2022

Byt tebou by som sa nezamyslala nad tým odkiaľ majú ženy peniaze na tak lacnú procedúru ale začala by som sa zamýšľať nad svojou finančnou (ne)gramotnosťou.

7lenka11
28. jan 2022

veď plastika pŕs zase nestojí milióny.. ženy s lepším platom si na plastiku našetria z pár výplat, iné si šetria dlhšie, ďalšie ženy majú zámožného muža, takže financie nemusia hľadať..
ja nad tým tiež uvažujem, keby som chcela, môžem ísť aj zajtra vďaka koncoročným odmenám v práci... ale radšej tie peniaze teraz investujem do cestovania a do praktickejších vecí

puticka7
28. jan 2022

A preco ta to vlastne zaujima?

danica2711
28. jan 2022

čo je ťa do toho?

selena_luna
28. jan 2022

@belaanabela B ako Boris? 😂

takacovama
28. jan 2022

@selena_luna heh myslis, zeby ?

littlefiona
28. jan 2022

Ja mám tiež plastiku a našetrila som si na ňu každý mesiac z výplaty. Ale poznám a mám aj známe, ktorým to zaplatil manžel, alebo to riešili na splátky. Takže možností je veľa.

norikaro
28. jan 2022

presne ako pises moznosti je proste vela a tak ak zena chce proste tak si ich da spravit ci tak ci tak. kamoska mala hroznu traumu z toho ake prsia jej po kojeni ostali a dala si ich spravit na splatky

autor
28. jan 2022

Keď píšete že to nieje až také drahé že si na to viete našetriť tak potom vám není zle na Slovensku. Každý sa sťažuje že žije z ruky do huby že sú tu malé platy a vy máte na plastiku 😂😂

jana_eyre_2
28. jan 2022

Neviem kto si sťažuje ale ak sú nejaki ľudia čo nemajú peniaze tak asi si nezaplatia plastiku nemyslíš?

Teta Beta má 400€ dôchodok, tak sa sťažuje že je všetko drahé.. plastiku uz nechce..

Suseda Zuzka je manažérka v HP a zaraba 3000, tak sa nesťažuje a zaplatí si plastiku..

Sused Rado zarába 1200 vo.fabrike a jeho žena má ovisle prsia po dojčení, tak si šetria pár mesiacov a nesťažuje sa..

Mohla by som pokračovať, Slovensko má takmer 5,5 milióna obyvateľov, tak prečo preboha zovseobecnujes? Či chces povedať že všetci sa sťažujú?

gleep1
28. jan 2022

Ja poznám babu ktorá žije z ruky do huby podľa vlastných slov, na konci mesiaca požičiava peniaze aby mala deckám na jedlo a v obývačke ma telku na splátky za 3000€, chladničku novu americkú za 2000€, najlepsi Samsung na trhu, 4 ročná dcéra ma vlastný mobil aj tablet, na dvore 2 bazény, detský domček, trampolína….

Nie, na Slovensku nie je vôbec zle a naozajstnú chudobu tu zaživa veľmi malo ľudí. 90% tých, ktorým na konci mesiaca nič neostane nevedia narabat s peniazmi, kupujú hovadiny. Cigarety alkohol zbytočnosti. Tak sú ženy ktoré sa chvíľu ovládajú a namiesto zbytočnosti si odložia. Pre boha veď ja som slobodná mama na rodičovskom a na za rok a pol som nasetrila hoc aj na 2-3 plastiky pŕs. Moja rada o tom že sa máš is zaujímať o svoju finančnú gramotnosť nebola vôbec ironická, myslela som to úplne vážne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sam2
28. jan 2022

@viestta ty si vystihla uplne do bodky 👍

h2
28. jan 2022

Nepoznám nikoho, kto sa sťažuje, že žije z ruky do huby. A ani nikoho, kto sa síce nesťažuje, ale tak žije. Mne sa na Slovensku žije dobre, nemám potrebu porovnávať, kde by sa mi žilo lepšie. Ale keď už porovnávať: v absolútnej väčšine krajín sveta by sa mi žilo horšie. Plastiku pŕs by som si nedala, ani keby bola zadarmo, dokonca, ani keby ešte za to niekto chcel mne zaplatiť. Keď ju Ty tak veľmi chceš, že o tom zakladáš závistlivú tému na modrom koníku, tak si na ňu našetri. Alebo sa začni mať rada taká, aká si, vyjde Ťa to lacnejšie.

selena_luna
28. jan 2022

@viestta 👏 👏👏

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
syslik81
28. jan 2022

Skoda te este nevymysleli ako dodat ludom rozum... napriklad ubratim na blbosti... v tom pripade by som isto prispela na tvoju zbierku nech to mas uz za sebou ;) dovtedy mi mozes zavidiet moje umele kozy ;)

denda007
28. jan 2022

@natalienka12 po plastike by bola bezpodprsenska 🙂

zuzka1117
28. jan 2022

A koľko vôbec stojí taká plastika? Je to až také drahé či čo sa čudujes?

dankanka
28. jan 2022

Hm..keby som ju chcela, sfleku si ju mozem dat urobit..keby ...pracovala som, tak mam matersku, aj mam nasetrene. Mne pride zvlastne nemat 2-3 tisic..ved to nie je vela penazi..hocico sa hocikedy moze pokazit, neviem no..ci chces plastiku prs, ci nie, mala by si zacat setrit..

7lenka11
28. jan 2022

milá autorka, ja sa napríklad vôbec nesťažujem na svoj život.. ak sa na niečo sťažujem, tak je to riadenie a smerovanie tejto krajiny.. ale inak sa držím hesla, že každý si je strojcom svojho šťastia.. ja si svoj život užívam naplno a som s ním spokojná.. veľa som študovala, pracujem dlhé roky, makám na na sebe a aj vďaka tomu mám robotu, kde som so svojím finančným ohodnotením aktuálne spokojná a mohla by som si zaplatiť plastiku kedykoľvek..
zaráža ma tvoje zamýšľanie sa nad tým, kde ženy zoberú 2000-5000 eur na plastiku.. myslím, že žijeme v dobe, keď si poctivý človek dokáže v pohode 2-3tisíc našetriť, len treba vedieť hospodáriť.. vôbec to v skutočnosti nemusí byť o tom, že sú malé platy, ale že ľudia nevedia fungovať, hospodáriť a uskromniť sa.. potrebujú všetko, veľa a mať viac ako sused či kolega, aby sa mohli pred ním ukázať

mňa skôr prekvapuje, kde ľudia berú na trojizbové byty za 350 000 eur... a prečo také peniaze investujú do bytu, keď môžu mať kúsok ďalej dom za polovičnú/dvojtretinovú cenu a zvyšok peňazí si užívať

natalienka12
28. jan 2022

@7lenka11 pretoze kazdy ma ine priority, niekomu za to stoji byt v Sky parku

viestta
Odpoveď bola odstránená
sam2
28. jan 2022

Inac ja neviem ci my mame toto v DNA, ale namiesto toho, aby nas uspech “suseda” nakopol a povedali sme si, ze wau da sa zit aj lepsie, co by som pre to mohol/mohla spravit, aby som mal na auto a dom ako ma sused Fero? My slovaci budeme Fera ohovarat, ze to urcite nema z cestnej prace a bohvie kde na to nakradol a zavidime mu 🙈

Takze mila autorka, namiesto plutia siry vsade naokolo, ze ako to ze zuzanka hraskovie z vedlajsej dediny ma na nove kozy, ked je na materskej, vyuzi cas a zacni na sebe pracovat, aby si sa mala tak dobre ako Zuza ✌️

viestta
Odpoveď bola odstránená
luuubik
28. jan 2022

@7lenka11 tak tema je o inom, ale ked sa cudujes ten byt vs. dom. Ja som taky pripad, ze mam byt v BA (nie sice az taky drahy ako spominas), ale v zivote by som do satelitu do domu nesla a je na to x- dovodov - neznasam dedinu, milujem mesto, momentalne uz nejaky cas nesoferujem a keby som aj soferovala nemienim stravit pol zivota v zapchach , naskocim na elektricku a o 10 min som v robote, deti nie su poobede odstavene od skolskych kamosov-mozu sa stretnut kedykolvek a hlavne nik im nemusi robit taxikara, detto je to s kruzkami (dvor na vysantenie so smykackou a pieskoviskom deti ocenia tak prvych par rokov zivota, potom uz maju uplne ine zaujmy), mam pohodlne dostupne vzdy vsetko na co si len zmyslim, ci su to urady, lekari, kultura, akcie atd., byt oproti domu vyzaduje minimalnu udrzbu.. Inak byt za 350 000 uz musi byt taky super, este aj s luxusnym vyhladom, ze uz absolutne nevidim dovod komplikovat si zivot dennym prevlacovanim sa hore-dole do tralalakova...
To som odbocila, ale zaujalo ma to tvoje prirovnanie, nechapem, co je divne na tom, ze niekto rad byva v byte 🤔
Autorka - ze plastika prs je nakladna vec a skadial na to beru? Normalka, zarobia, usetria si, predpoklam, ze mizive percento kvoli tomu vykrada banky 😉

sam2
28. jan 2022

@viestta ja toto nepochopim. Ja mam kamosku, ktora sa ma vyborne. Ale je sikovna ta opica 😂🙈 ona je ten typ co aj h*vno premeni na zlatu tehlu. A namiesto toho, aby som jej zavidela ju obdivujem a fakt by som chcela mat aspon z polovice taku naturu ako ona 🤷‍♀️ A mam takych sikovnych ludi okolo seba strasne vela. Ale nedavam ich dole, naopak ma oni tahaju hore a nutia na sebe pracovat. Nie preto, ze sa im chcem akoze podobat alebo vyrovnat, ci ako to nazvat. Ale preto, ze mi ukazuju, ze ked sa chce, vsetko sa da. Ale tuto autorka bude radcej nadavat akoby sa mala zamysliet nad tym, ako by si aj ona mohla zaplatit plastiku 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
sam2
28. jan 2022

@viestta to su taky toxicky ludia 🙄

sam2
28. jan 2022

Boze tie hrubky 🙈🤦‍♀️ *taki toxocki malo byt samozrejme