icon

Skúsenosť s ČSOB: Prečo vám banka blokuje prístupy?

metods
5. sep 2024

Ahojte ludkovia,
Stalo sa vam niekedy ze vam v CSOB zablokovali pristupy?

Mne ano, a dvakrat. Raz ked som aktivoval smarttoken a raz ked smartbanking.

Divne je na tom, ze v inych bankach sa to nedeje.

mandzula
5. sep 2024

Nikdy mi nic neblokli, som u nich uz 7 rokov.

rozculena
5. sep 2024

@metods ako vyzerá to zablokovanie prístupov?

michaela329
5. sep 2024

@metods nie ... účty tri-z toho jeden firemný. Len teraz bolo treba meniť heslá, ak si dlhodobo nemenil.

metods
autor
5. sep 2024

@rozculena ti pride sms ze ''vasa elektonicka identita x******x bola zablokovana pre odblokovanie kontaktujte 0259 668844''

metods
autor
5. sep 2024

@rozculena a este ked skusis pocas blokacie vojst do aplikacie tak po prihlaseni ta to vykopne ze zablokovany pristup

mandzula
5. sep 2024

@metods chod s tym do pobocky, tam ti poradia. Mne sa nic take nikdy nestalo.

metods
autor
5. sep 2024

alebo tam pre odblokovanie (ako minule) zavolam 🙂

mandzula
5. sep 2024

@metods ja by som si to praveze nechala osobne vysvetlit a poziadala ich o riesenie, nech s tym mam do buducna pokoj.

vestecmagia
5. sep 2024

Odporucam Revolut, slevenske urady nemaju na nich pristup a mate pokoj

rozculena
5. sep 2024

@metods to sa mi v živote nestalo mala som účty v rôznych bankách....aký dôvod bol na zablokovanie?

metods
autor
5. sep 2024

@rozculena udajne ze z bezpecnosti, a nakonci mi povedali ze ak na uplne novom zariadeni budem aktivovat ze aj tak to z bezpecnosti zablokuju a budem to musiet odblokovat

a zaujimave na tom je, ze v inej banke sa mi to ani raz nestalo

niekto2hy
5. sep 2024

@metods Mam tam dlhu dobu ucet.Pred mesiacom som sa nemohol prihlasit do uctu,po konzultacii na hotline,mi bolo odporucane zmenit pristupove heslo cez web.Po tej zmene funguje prihlasenie bez problemov.

olimuc
6. sep 2024

Stalo, ked som zmenila telefon (v zahranici a snazila sa vsetko aktivovat) bolo to davnejsie, takze neviem ci to bolo SMS alebo co … ale prihlasila som sa cez 2 telefony naraz a nefungoval ani jeden nakoniec. Poriesilo sa to online

nerko
6. sep 2024

@metods nikdy sa mi to nestalo. A to spravujem 5 uctov v CSOB. Polovicu svojho zivota.