icon

Skúsenosti a podmienky pre Tatra banka Platinum kartu

5. jan 2025

Ahojte. Chcem sa spýtať, či máte niekto vedomosti o karte v Tatra banke, ktorá je platinová. Často cestujem a chcela by som ju využiť na vstup do salónikov po celom svete. Máte ju niekto ? Aké sú podmienky jej získania ? Nemám účet v Tatre, to by som si ho musela založiť. Máte niekto s touto kartou skúsenosť ? Ak by mi nevyhovovala, dá sa napr. po mesiaci zrušiť ? Vďaka.

hellionka
5. jan 2025

máme … kvôli salónikom. Hlavnú a ja mám doplnkovú. Myslím že poplatok za hlavnú je 20€ a doplnkovú 10€. Pri nejakých obratoch sa poplatok znížuje, ale nie nejak rapídne. Podmienky presné najdes na stránke, musíš mat nejaký minimálny obrat na účte, aby si ju mohla dostať. A áno, dá sa zrušiť kedykoľvek chceš.

zic
5. jan 2025

@hellionka tak ak spravis 2000, tak to mas zdarma... 1000 mas 50% zlavu... ale iba za hlavnu ak sa nemylim

autor
5. jan 2025

@hellionka Čiže ak si tam vložím napr. 2000€ na účet, tak by mi ju mali v pohode vydať ?

hellionka
5. jan 2025

nemyslim, že jednorázovým vkladom na účet by si to dosiahla. Keďže je tam úverový rámec až nejakých 10000 banka musí mat istotu, že to dokážeš v prípade potreby splatiť. Čiže zrejme tam ide o Tvoje pravidelne príjmy. Ale vážne nechcem kecat, najlepšie sa opýtať na pobočke .. Kedysi k nej dávali aj priority pass, ale teraz sa uz preukazujes pri vstupe do salónika iba kartou. Nemala som s tým nikde nikdy problem. Máš tam 1+1.

zic
5. jan 2025

Urcite zalezi od prijmu. To ti ale na 100% povedia az v banke - kolko musis zarabat, aby si sa kvalifikovala. Skor sme narazali s @hellionka na to, ze poplatok ja 20 mesacne (bez zlavy... ktoru mozes dosiahnut platenim kreditkou 1000 alebo 2000 mesacne, aby si mala 50, resp 100% zlavu)... aby sa ti tie saloniky vyplatili "zadarmo" 🙂

melanta
6. jan 2025

Najnižší úverový rámec tejto kreditky je 10 000 eur, čiže musíš dokladovať príjem (zamestnanec alebo podnikateľ), že ak ich za mesiac minieš, tak ich za mesiac aj budeš vedieť vrátiť. Čiže nestačí ti zarábať 2000 eur a už vôbec nie iba vložiť 2000.

melanta
6. jan 2025

A inak účet si tam zakladať nemusíš. Kreditná karta nie je viazaná k osobnému účtu. Ten príjem voľakedy musel byť cez 10 000 eur mesačne, teraz možno je aj nižší, ale určite nie 2000 eur.