Skúsenosti s mimoriadnymi splátkami vo VÚB banke
Ahojte prosím má niekto skúsenosť s touto bankou čo sa týka nejakých mimoriadnych splátok spotrebného úveru cez IB? Chceli by sme každy mesiac posielať nejakú čiastku Ďakujem
@anonym_autor mám inú banku, ale princíp bude snáď podobný. Otvor si internetbanking, spotrebný úver a ak tú možnosť máte, bude tam extra splátka, mimoriadna splátka.. ja tam mám i maximálnu sumu splátky.
Ak sa nič nezmenilo,nie ja takáto možnosť.Pýtali sme sa na to v júli priamo v banke.
Musis ist do banky a oznamit im to,ze chces dat mimoriadnu splatku,kolko a oni ti povedia kedy to strhnu.Musis im to oznamit zakazdym.Mame tiez vubku a toto mi tam povedali.
My sme boli priamo na pobočke, a tam sme riešili mimoriadne splátky, cez IB sa to nedá.
Ďakujem krásne , škoda že sa to nedá cez IB
@patta89 Mohla by som sa spýtať,tiež to budeme riešiť v januári.Podávali ste žiadosť na mimoriadnu splátku na nejaké špeciálne tlačivo?Ďakujem veľmi pekne.
@kingu28 nie, prisli sme na pobocku a tam sme povedali ze chceme mimoriadne splatky. Na pockanie spravili, pytali sa ci chceme znizit konecnu sumu alebo dobu splatnosti a kedy nam stiahnu peniaze z uctu.

@anonym_autor a co povedali priamo pri zdroji? Na hotlinke alebo v pobocke banky?