icon

Skúsenosti s Pentabank: stojí za to?

kakcka1020
Včera o 09:01

Ahojte, máte niekto skúsenosti s pentabank? konkrétne osobné účty. chcel som si založiť osobný účet ale pripadá mi to ako rychlokvaška. nejde mi oskenovať OP a tvár, vždy mi hodí že overenie neprebehlo alebo po oskenovaní OP rovno celá appka crashne, keď som klikol na pôjdem na pobočku, otvorilo to neexistujúcu stránku. A keď som im napísal na Whatsapp čo to akože je za garážová firmička tak si to len prečítali o 8:00, raz mi zavolali z pevnej linky keď som spal a bez akejkoľvek odpovede. A profilová fotka na tom Whatsappe je jak rozmazaný gauč z blízka fotené. Proste total neprofesionálne. čo si o tom myslíte? mám sa vôbec snažiť? videl som iba reklamu, že majú dobré výnosy na sporiacom účte, a zadarmo účet, tak preto som to chcel. Ale či sa mám ešte snažiť neviem.

anonym_67d499
Včera o 09:11

Komunikovať s bankou cez WhatsApp ?!?
si si istá že nekomunikuješ s podvodníkom?

kakcka1020
autor
Včera o 09:16
@anonym_67d499

Komunikovať s bankou cez WhatsApp ?!?
si si istá že nekomunikuješ s podvodníkom?

@anonym_67d499 https://www.pentabank.sk/ dole WhatsApp

+421 909 119 191

anonym_e815e0
Včera o 10:31

No ja mám u nich všetky možné účty aj produkty a všetko slape už roky. Aj teraz to preklopili na nový názov všetko pekne bez problémov.
Bude niekde chyba zjavne. Choď na pobočku, vybavis a potom budes fachcit v apke.

patrike
Včera o 10:47

To je len premenovana Privatbanka. Ma licenciu NBS, aj pobocky, skus si zriadit ucet tam za pomoci pracovnika. Niekdy je problem v starom telefone a jeho bezpecnosti.

niekto2hy
Včera o 13:30

https://zive.aktuality.sk/clanok/RT5TIgG/dalsia...
„Bežný účet v Penta Bank je vedený bez mesačného poplatku. Bezplatné je aj vydanie a obnova debetnej karty Mastercard Standard, SEPA platby, okamžité platby, trvalé príkazy a SMS notifikácie pri využívaní elektronického bankovníctva,“ uviedla Penta Bank pre Živé.sk.
Výbery z bankomatov nie sú zadarmo
Účet však nie je úplne bez všetkých poplatkov. Klienti si musia dávať pozor najmä na výbery hotovosti z bankomatov. Banka uvádza, že hotovosť je možné vyberať z bankomatov všetkých bánk vrátane Prima banky.

Výber z bankomatu Prima banky Slovensko stojí 0,15 eura. Pri výbere z bankomatov ostatných bánk je poplatok 3 eurá. Tiež je možný vklad v hotovosti na pobočke za 1 euro a výber za 4 eurá.

kakcka1020
autor
Včera o 18:08
@patrike

To je len premenovana Privatbanka. Ma licenciu NBS, aj pobocky, skus si zriadit ucet tam za pomoci pracovnika. Niekdy je problem v starom telefone a jeho bezpecnosti.

@patrike mam iPhone 17 Pro Max iOS 26.5.1 cize stary mobil ani iOS nemam. Je to proste onicom appka. skusim pockat na dalsi update a skusim to znova. podla recenzii na App Store viaceri maju vselijake problemy s tou appkou. Takze ako vidim ta banka ma podporu na bode mrazu. a na pobocku ako v stredoveku fakt nechcem ist.

kakcka1020
autor
Včera o 18:16
@niekto2hy

https://zive.aktuality.sk/clanok/RT5TIgG/dalsia...
„Bežný účet v Penta Bank je vedený bez mesačného poplatku. Bezplatné je aj vydanie a obnova debetnej karty Mastercard Standard, SEPA platby, okamžité platby, trvalé príkazy a SMS notifikácie pri využívaní elektronického bankovníctva,“ uviedla Penta Bank pre Živé.sk.
Výbery z bankomatov nie sú zadarmo
Účet však nie je úplne bez všetkých poplatkov. Klienti si musia dávať pozor najmä na výbery hotovosti z bankomatov. Banka uvádza, že hotovosť je možné vyberať z bankomatov všetkých bánk vrátane Prima banky.

Výber z bankomatu Prima banky Slovensko stojí 0,15 eura. Pri výbere z bankomatov ostatných bánk je poplatok 3 eurá. Tiež je možný vklad v hotovosti na pobočke za 1 euro a výber za 4 eurá.

@niekto2hy toto vsetko viem. preto sa tu pytam ci sa oplati. lebo to je sice krasne ze ma zadarmo ucet ale podpora je aka? lebo zatial co som chcel daco tak vsetko jak mala garazova firmicka na bode mrazu, same problemy a este ani ucet tam nemam

patrike
Včera o 20:24
@kakcka1020

@patrike mam iPhone 17 Pro Max iOS 26.5.1 cize stary mobil ani iOS nemam. Je to proste onicom appka. skusim pockat na dalsi update a skusim to znova. podla recenzii na App Store viaceri maju vselijake problemy s tou appkou. Takze ako vidim ta banka ma podporu na bode mrazu. a na pobocku ako v stredoveku fakt nechcem ist.

@kakcka1020 Aha, tak tu je apka zakopana, iPhone. Vyvoj sa skor robi na Android a druhe paltformy su vnimane ako vedlajsie.

kakcka1020
autor
Dnes o 05:39
@patrike

@kakcka1020 Aha, tak tu je apka zakopana, iPhone. Vyvoj sa skor robi na Android a druhe paltformy su vnimane ako vedlajsie.

@patrike je to presne naopak ale ok😂😂asi nemas vela skusenosti s developer kitom ze? Len to znaci o tom ze dany developer je total k hovnu a vobec netestuje svoju appku. Asi ako ma ta banka k hovnu aj podporu. Videla si niekedy google appky na iDevices? Ze su omnoho lepsie a prepracovanejsie ako na vlastnom Androide ? Tatra banka, mbank a SLSP to iste. Ostatne onicom, ale to skor hovori ako slovaci na vsetko seru a potom tak aj appky vyzeraju. Na androide ked pouzivam nejaku appku tak vypada este jak z 2015😂