Skúsenosti s poisťovňou Wüstenrot
Aké máte skúsenosti s touto poisťovňou?
Mám tam životnú poistku, 2x plnenie všetko ok
Poisťovňu Wustenrot Slovensko absolútne neodporúčam. Nepreplácajú poistné plnenia zo zákonného poistenia. Mame osobnú skúsenosť a taktiež sme v kontakte s viacerimy neodškodnenými práve touto podvodnou spoločnosťou s názvom Wüstenrot. Akákoľvek poisťovňa je výhra len nie Wüstenrot
@exina144 Ľudia dajte pozor u akej spoločnosti sa poistite. Wustenrot poisťovňa je jedna z podvodných inštitúcií, ktorá nevypláca poistné udalosti a zamieta všetko o čo žiadate. Akákoľvek iná poisťovňa je lepšie rozhodnutie. Jedna sa o organizovanú skupinu podvodníkov. Ľudia, ktorý pracujú pre túto spoločnosť sú len postavičky ktoré robia čo im vedenie mafiánskej poisťovne káže a začo ich platí. Ak máte čokoľvek v tejto poisťovni zrušte a preneste do akejkolvek inej poisťovne.
@exina144 Ľudia dajte pozor u akej spoločnosti sa poistite. Wustenrot poisťovňa je jedna z podvodných inštitúcií, ktorá nevypláca poistné udalosti a zamieta všetko o čo žiadate. Akákoľvek iná poisťovňa je lepšie rozhodnutie. Jedna sa o organizovanú skupinu podvodníkov. Ľudia, ktorý pracujú pre túto spoločnosť sú len postavičky ktoré robia čo im vedenie mafiánskej poisťovne káže a začo ich platí. Ak máte čokoľvek v tejto poisťovni zrušte a preneste do akejkolvek inej poisťovne.
@brano328 Ti si antiagent poisťovne Wuestenrot? Lebo ti nevyplatili nejaké poistné plnenie?
Ja tam mám poistenie nehnuteľnosti a mal som na dome poistnú udalosť. Doložil som všetky podklady, bločky a poistné plnenie mi vyplatili.
A odkiaľ berieš tie tvoje výrazy:
"organizovanú skupinu podvodníkov"
"Ľudia, ktorý pracujú pre túto spoločnosť sú len postavičky"
"vedenie mafiánskej poisťovne"
Vieš to aj nejako preukázať, či len trepeš do vetra?
@exina144 Podvodnici z poisťovne Wustenrot absolútne neodporúčam. Ktorákoľvek poisťovňa je lepšia ako táto. Banda zlodejov a špekulantov bez vedenia, ktoré ma IQ viac ako 50. Neočakávajte od tejto spoločnosti korektne a seriózne jednanie mimo uzatvorenia kde Vám sľúbila čokoľvek napriek tomu že vedia čo robia

@exina144 zatial dobru, aj pri nehode vyplatena suma bez problemov