Skúsenosti s refinancom hypotéky v Prima banke
Pekný deň,
Máte niekto skusenosti s refinancom hypoteky do Prima banky?
Ponukaju ovela lepsie podmienky kde sme teraz. Ale ci fakt je to tak super , alebo teda skusenosti s bankou
Dakujem🙂
@melani19 my sme tam refinancovali pred dvoma rokmi, končila nám fixácia a pôvodná banka nám dala úrok 5.79 no a Primabanka o dosť nižší, banka ako taká je v pohode, nemáme jej čo vytknúť, no teraz ideme refinancovať do ČSOB...
@melani19 my sme brali ale možno 2 mesiace dozadu, zatiaľ sa nemôžeme sťažovať, vyšlo to finančne oveľa lepšie
@melani19 netreba sa riadit len urokovou sadzbou, ktora je najnizsia. Ja som refinancovala teraz a prepocitavala si vsetky ponuky bank, prima zdaleka nevychadza financne najlepsie. Plus, o com sa nikde nehovori, ak by uroky klesali, je to najrigidnejsia banka prisposobit uroky trhovym podmienkam, ine banky su flexibilnejsie a znizia ti urok, prima ostane nezmenena po celu dobu fixacie.
@melani19
A co na tom akoze ma byt super? Ponukaju snad urok 0% na hypoteke? Lebo to by bolo za mna super. Maju ako standardne o trochu nizsi urok nez ostatne banky ale dozenu to na niecom inom - poplatok za ucet 5e, poplatok za vybavenie 100e, poplatok za akukolvek buducu zmenu 100e atd atd

A my si mame posuchat vestecku gulu a vediet ake si mala podmienky doteraz, v akej banke, co vsetko si vyuzivala, aka hypo a co ti ponukaju... Je to pekna zelena banka s obmedzenymi sluzbami