Skúsenosti s výberom peňazí zo spoločnosti Finax?
Máte niektorá skúsenosť s výberom svojich penazi zo spoločnosti Finax?
Ako dlho trvalo kým peniaze preposlali na účet?
Robili prieťahy?
Ak sa nemylim oni redemuju raz tyzdenne, takze ak to stihnes k tomu dnu v tyzdni tak to je velmi rychlo ak napr. to je utorok a ziadost podas v stredu, tak redemuju az dalsi utorok a preto to je potom tych 10 dni.
V pondelok do 12 ak stihnes, odpredaj je este na druhy den v utorok, peniaze v piatok na účte. Ak nestihnes do tej 12, az o tyzden v utorok odpredaj a v piatok na účte.
Aké prieťahy pre boha. Peniaze odchádzajú vždy v utorok.
@laurita285 vďaka za odpoveď. Len som sa chcela spýtať na skusenosti.
je aj moznost expres predaja (kedykolvek), avsak pozor, je tam poplatok, pri kazdotyzdennych nakupoch/predajoch nie je ziadny poplatok
@darmasiswa ďakujem. To som nevedela. Stihla som ešte v pondelok
@majtik v pondelok najneskor do 11-tej
Aké sú poplatky na finaxe? Aký je poplatok za výber? Ako často sa dá vyberať? Má to nejaký dopad na investovanie,ak si vyberiem? Čítala som že po prvom roku sa neplatia dane je to tak? Aké máte skúsenosti s finaxom ? Je to appka ktorej sa treba veľa venovať? Úprimne nikdy som neinvestovala a hľadám niečo,kde dcérke trocha nasporím.
Prosím vás poraďte mi ako vyberáte peniaze mam tampeniaze s obchodovania a neviem si ich previesť na účet som v tom noví dakujem
Prosím vás poraďte mi ako vyberáte peniaze mam tampeniaze s obchodovania a neviem si ich previesť na účet som v tom noví dakujem
@jurajjm cez apku a musi to byt vyber na úcet z ktoreho posielaš. 3 ciarky dolu a potom maš že vyber, kliknes nan, odklikaš a potom dolu potvrdis rozumiem rizikam atd...potim ta uz hodi na stranku vyber z uctu, banka, mena atd
Potom ti zaslu 2 kody, jeden na mail, druhy na mobil, oba musis nahodit presne do koloniek kam patria- kod z sms a kod z mailu

@majtik 3-10 dni..