Sociálna poisťovňa: Kedy príde dávka v nezamestnanosti?
Ahojte viete mi poradiť. Sociálna poisťovňa má 2 vyplatne termíny? Je možnosť že dostanem dávku na účet v druhom termíne? Mal niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem
Dávku v nezamestnanosti vypláca ÚPSVaR, takže je úplne jedno, koľko výplatných termínov má Soc. poisťovňa...
Prečítaj si to ešte raz po sebe a porozmýšľaj logicky
@anonym_9967cd neviem čo sa ti nezdá , čítala som že druhý termín je určený pre peňažné poukážky nie pre účty. Tak neviem teraz ako to je . Preto sa pýtam či niekto dostal aj v druhom vyplatnom termíne na účet... Neviem načo tvoj komentár no keď nevieš poradiť alebo nemáš stým skúsenosť tak nepíš prosím ťa Ďakujem
Dávku v nezamestnanosti vypláca ÚPSVaR, takže je úplne jedno, koľko výplatných termínov má Soc. poisťovňa...
@caramellka nie , dávku v nezamestnanosti vypláca sociálna poisťovňa.
@caramellka nie , dávku v nezamestnanosti vypláca sociálna poisťovňa.
@simona63 O.k., pardón.
@anonym_9967cd neviem čo sa ti nezdá , čítala som že druhý termín je určený pre peňažné poukážky nie pre účty. Tak neviem teraz ako to je . Preto sa pýtam či niekto dostal aj v druhom vyplatnom termíne na účet... Neviem načo tvoj komentár no keď nevieš poradiť alebo nemáš stým skúsenosť tak nepíš prosím ťa Ďakujem
@simona63 dávku môžeš buď v jednom alebo druhom termíne a to je jedno ako je vyplácaná . Ja som svoju prvú dostala po vyše dvoch mesiacoch ale rovno už za tri mesiace na konci mesiaca . Takže tak . Len čakať nič iné ti neostáva

Prečítaj si to ešte raz po sebe a porozmýšľaj logicky