Stabilizačný príspevok - vrátenie

9. máj 2023

Podpisala som stabilizacny no zvazujem odchod kedze uz 3x som dostala o 350 eur nizsiu vyplatu ako sme sa s nadriadenimi dohodli. Ako to je v pripade, ze mam zhorseny stav kvoli tomu, ze nadriadeny nedodrziavali urcite veci co mali a teda kvoli tomu som sa zrejme nakazila. Ak donesiem potvrdenie od lekara, ze mam zhorseny stav musim vratit cely stabilizacny alebo si ho mozem nechat? A ak sa rozhodnem ist do ineho zariadenia alebo nemocnice nebude s tym problem kedze budem mat potvrdenie, ze sa mi zhorsilo zdravie v tej praci? Predtym som robila aj inde a tento problem som nemala.

lenja123
9. máj 2023

Poriadne si prečítaj zmluvu o poskytnutí stabilizačného príspevku, ktorú si podpisovala. Tam by malo byť uvedené, za akých podmienok ho musíš vrátiť, aj akú časť.

ninusa221
9. máj 2023

Ak je to napríklad nemocnica agel a druha nemocnica v inom meste ne tiež agel tak to viem že sa nevracia. Lebo je to tá istá nemocnica, a inak neviem.

autor
10. máj 2023

Ja mam stabilizacny ako socialny pracovnik ale chcem ist robit sestricku do nemocnice. Nie je to skor vinimka?

deanna25
11. máj 2023

Stabilizačný príspevok sa viaže na zamestnávateľa. Si sa zaviazala,že u zamestnávateľa budeš pracovať tri roky. Ak odídeš, budeš musieť vrátiť alikvotnu časť.