Stačí cestovné poistenie cez banku?
Neviete stačí to cez banku? M bank konkrétne? Ročné platím 2,2€ či tak niejak
zisti si, čo všetko tam máš poistené.....ale za 2,20 asi nič moc........
Otazka je - co vsetko ma toto poistenie pokryvat? Ake uzemie? Iba teba alebo aj rodinnych prislusnikov?
Ja mam poistenie "cez banku" ale to nie je poistenie cez banku, je to klasicke poistenie v poistovni, len za zvyhodnenych podmienok ako pre klienta banky, s ktorou poistovna spolupracuje.
Mam celosvetove, celorocne cestovne poistenie - zdravie, uraz, hospitalizacia, prevoz pozostatkov, zodpovednost za skodu, storno poplatky. Vztahuje sa aj na rodinnych prislusnikov ak cestuju spolu so mnou. Ale platim rocne tusim 140 EUR (nepamatam presne). Tak pochybujem, ze toto za 2,20 bude volaco svetoborneho.
Kazdopadne si treba precitat poistne podmienky a zvazit, ci to pokryva vsetko co potrebujes. A to co potrebujes, musis zas vediet ty sama.
za 2,20 mám poistenie na dva dni do Čiech......
ak chces tak mi napis a ti spravim porovnania.. lebo toto je blbost
@janai1 som to zle napísala 2,2mesacne
Pozri si, co zahrna a podla toho sa rozhoduj.
tak pozri, čo všetko máš v tom poistení zahrnuté a uvidíš, či ti stačí......
zalezi kolki idete, ci su tam deti.. vela veci.. rocne pre rodinu je to ovela lacnejsie
@sweet20 spolu 4 2+2
To muž má preto sa mi to zdá málo!
tak mi napis a ti ukazem
Ja napriklad cestovne poistenie co mi bolo ponuknute z banky nevyuzivam, nakolko je tam nedostatocne poistne krytie a tiez nepokryvalo to, co som ja pozadovala. Takze som si spravila vlastne celorocne, podla svojich potrieb a moznosti.
za troch na týždeň k moru som platila okolo 70 eur
@sweet20 ma to manžel ale toto je to
aj sumy potrebujem
napis mi prosim do spravy.. lebo toto je nepostacujuce, nemam ziadne info.. sumy a podobne
@sweet20 nemám konkrétne len čo je na stránke mBank,to je na manželovej karte len viem že platí 2,2€ mesačne...len som s ním volala že to je asi nepostačujúce a že je to v pohode no neviem
chýba mi tam storno dovolenky, repatriácia, napríklad teda...
zodpovednosť za škodu v akej výške?
pozisťuj si to, ale za tú sumu, čo platí to asi nebude dostatočné krytie
@aduskatt tak to áno ale chodíme cez airnb čiže to aj tak nepreplatia
@aduskatt aj mne sa zda
aha, tak na tej prvej foto to nebolo celé dopísané🙂))
Poistenie liecebok za 33.000 je celkom malo. Niektore krajiny ti ani nedaju viza ak nemas krytie aspon 100.000 €
ano.. je to male.. ak chces poslem ti ponuky za normalne sumy do roznych poistovni.. je to velmi malo
Aku tam mate uzemnu platnost?
a ako pisu vyssie chybaju tam pripoistenia, bez ktorych by som ani nevycestovala. nikdy nevies co sa moze stat
liečebné náklady podľa mňa nízka suma.....
@maris5 Chorvátsko tam ideme