Stačí cestovné poistenie cez banku?
Neviete stačí to cez banku? M bank konkrétne? Ročné platím 2,2€ či tak niejak
@sweet20 mozem sa opytat - ak mam poistenie meskania letu, co je pre poistovnu meskanie - kedy ma vyznam riesit poistnu udalost? Hodinove meskanie asi neriesia, ci? Nechce sa mi hladat podmienky, ide o Uniqa. Dakujem.
@katarinaba myslím, že v rámci poistenia Uniqa má 6 hodín
@katarinaba ano, ako pise vyssie 6 hodin..
Teraz sme sa vrátili z grécka, mám rovnaké poistenie.dcera bola ošetrovana súkromným lekárom ktorý prišiel priamo k nám do apartmánu. Nebol problém s preplatenim. Na stránke banky sú všetky zmluvy aj poistné podmienky
@christie11 a tiež platíte 2,2 mesačne?
@christie11 a koľko ste platili ak smiem vedieť?
@christie11 Pri takychto nizkych poistkach vznika problem pri vaznom zdravotnom stave, ked je clovek v nemocnici napojeny na pristroje, pripadne su potrebne operacie, prevoz. Tam uz ide o vysoke ucty za poskytnutie zdravotnej starostlivosti. Aj ked niektore veci sa daju poriesit v ramci bezneho zdravotneho poistenia, ale to napr. nekryje prevoz domov.
Áno,rodinné poistenie
Nič som neplatila, spísali sme správu a lekár si to priamo už vyriešil s poistovnou
@zuzanaete súhlasím.toto poistenie mám kvôli tomu, že často chodíme do zahraničia na krátke výlety a nechce sa mi stále riešiť poistenie. A je to lepšie ako nič. Keby som šla niekde cez pol sveta, dám si iné
2,2€ to je tak na deň ak chceš mať kryté aspoň niečo.
Teraz ma napadlo veď deti majú. Allianz farbicku tak to by pre nich malo stačiť?
to nie je cestovné poistenie........strata batožiny, zmeškaný let a podobné veci Ti to nekryje
@aduskatt lietadlom nejdeme atď..ne ide hlavne skôr o zdravotne veci,ostatné je nahradotelne
ak lietadlom.. tak by som riesila poistenie batoxiny, letu.. podobne.. aj podla toho ci idete robit nejake sporty a pod.
ak autom tak zase auto v cestovnom poisteni
@sweet20 to mame

zodpovednosť za škodu je tiež podľa mňa nedostačujúca