icon

Štát zaplatil dlh medzi dvoma firmami

ahhola
15. feb 2023

2.

15. feb 2023 o 18:53 I Platený obsah
Štát zaplatil dlh medzi dvoma firmami, ktoré vlastní tá istá rodina
Očná klinika dlhovala svojmu prenajímateľovi 🥀1,3 milióna eur.🥀

To už asi máme to Švajčiarsko?... Poniektori🤣

beataxxx
15. feb 2023

Ak je to pravda, tak dufam, ze sa to zacne vysetrovat….ale obavam sa, ze zistia, ze je to v medziach zakona, ak nie je majitel oboch ta ista osoba…..

ahhola
autor
15. feb 2023

Ešte som tam dala ten druhy prípad, kedy veštica vytiahla z obce tiez 1,3 mil cez účtovníčku.
Bolo to vymazané.
Nejak tu tomu všetkému zhnitému v štáte slovenskom prestávam rozumieť. 🕳️

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
ahhola
autor
15. feb 2023

@jabadabadu nemám čas sledovať detailné, ale účet kam futrovala obecné € bol vypatrany k chlapíkovi na Myjavu? Co tak tam poslať naku, dvere sa tam vyvaluju rovnako, ako u Rostasovych... Ako postihli účtovníčku, to je na vzburu vo VVJ... kde sedia chlapi za podvody v radoch 000.,starosta,co 9rokov nevie, kam sa lifruju obecne peniaze.... 🗣️

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
ahhola
autor
15. feb 2023

Máš pravdu, nic ma do toho. Ved 5 5xx xxx ľuďom nevadí, ze obšlahla obec o 1,3 melóna
Ani ze stat nalial 1,3 mil. hentej vydarenej nitrianskej felciarskej familii.
Basa je pre onakvejsie prípady... par gramov sušiny... a ona bude splácať po stovke.
Asi je vesmír v rovnováhe a ja budem tiež, s vypnutou wifinou.

oli18
16. feb 2023

@ahhola teraz vidiet, aki debilni ludia sedia na obciach. Jednak starostovia, jednak poslanci . Nik nekontroloval faktury, vypisy z uctu, nic. A ta hus uverila vestcovi. Mala by ist sediet za spreneveru. Lenze oni z nej urobili obet.

Treba zmenit zakon v tom zmysle, ze na miesto starostu a poslancov musi byt maturita. Starosta je voleny z ludu a nemusi nic splnat. Pritom spravuje statne miliony. Je to na hlavu. Mam aj vlastnu skusenost so starostom so zakladnou skolou. Nikdy viac.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
16. feb 2023

A ten návrh matelkov 500eur za účasť vo voľbách? Rozdávajú peniaze, vyrovnávajú dlhy z našich daní. A na podnikateloch sa vozia za pár eur. Akurát som nadávala kvôli papierovackam okolo phm... cirkus kvôli max 300euram na dani ( ak vobec), lebo nie 100% phm, preratavat, odratavat, papierovat.. 300eur, pri daňovej povinnosti 20t. Ja praca na celu vacsnost, a aj tak sa pri kontrole budems natahovat za to. A oni rozdávajú kade tade... poslednej kontrolorke vadili zvyraznovace za 20eur :D a potom vidíme ako v štátnej správe miznú milióny:D

simca06022011
16. feb 2023

@ahhola vieš čo, to s tou účtovníckou v obci nechápem. Jednak 1,3miliona to nevidela obec? Ziadna malička to teda asi nemohls byt. Druhá vec, kontrolór u nás prišiel v dedine aj pre nižšie sumy a rýchlo, uz za cca 1200eur opravu cesty boli hneď riešiť co kde komu preco. Cize kedy to stihla, ako a kam poslala? V hotovosti to nevytiahne, platby ak dokáže jedna úradníčka na úrade len tak robiť tak je to na plač. Neviem si to predstaviť. Keď tak aj iní v tom budú zainteresovaní a nie len účtovník:D zavrieť by mali nie len účtovníčka, aké aj nadriadených, kontrolóra.
A ešte sa faktúry a zmluvy zverejňujú... čiže kto vie ako vôbec ta obec bola riadená. Možno tiež vešticou :D

ahhola
autor
17. feb 2023

@simca06022011 no... Vraj to posielala 9 rokov vestici🙆‍♀️
To musel byť mozgový trust...
Starosta, účtovníčka, kontrolór iq 120... dokopy😁
a najmúdrejšía bola vestica💦

simca06022011
17. feb 2023

@ahhola no aj keby je to cca 12t mesačne, všetci tam su drbnuti 🙂 a vyšetruje sa typicky slovensky. Rozprávky a veria im to :D nikto niiic nevidel nepocul