icon

Stavebné sporenie verzus vkladná knižka

michaela025
9. sep 2015

stále rozmýšlam.Chcem začať šetriť pre deti.Len keď som čítála tie prispevky poradí niekto.

Strana
z2
denislav
26. sep 2015

@michaela025 Dnes je doba keď všetko nájdete na internete, viem, v spleti informácii sa ťažko dá vyznať ale porovnaním viac zdrojov, si môžete nájsť názor. Ak na to nemáte čas, nájdite si dobrého sprostredkovateľa, ktorý Vám s tým pomôže, samozrejme vyberajte zodpovedne, 90 % z nich Vám zruinuje finančnú budúcnosť 🙂 Ak nájdete profesionála, tak máte dokonca života pokoj zo svojimi financiami. Budete platiť len za to čo potrebujete a čo je nevyhnutné, ani euro navyše.

mar005
27. sep 2015

@michaela025 - s tymnto co ponuka Tatra banka, som sa par krat stretol..Priznam sa je to zdieracstvo. Kazde slusne investovanie cez fondy, Vam maju ukazat predpokladany vynos investicie a vy mate moznost kedykolvek prestat investovat a odkupit si fondy za momentalnu cenu.. Ktora moze ale aj nemusi byt nizsia ako to co ste investovali..

michaela025
autor
27. sep 2015

@mar005 mas pravdu? teraz neviem ci stym neskoncim pokial je tam len prva splatka

laurika25
29. sep 2015

@8pete9 ...dakujem za strucne info.Akurat vcera som zalozila detom sporenie spolu s poistenim Farbicka v alianc.Tiez som uvazovala o vkladnej detskej knizke. Este stale mam moznost to zrusit, tak neviem teda co urobim...

stlienka
8. okt 2015

Určite neodporúčam poistenie so sporením. Buď jedno, alebo druhé. Skúste si zistiť v poisťovni či pri 20,- eur vkladoch cca na 20 rokov - vklady spolu 4.800,- eur Vám vaše peniaze zhodnotia na vyše 9.000,- eur a vyberať môžete pri neočakávaných situáciách kedykoľvek.

denislav
8. okt 2015

@stlienka to tu môžeme písať viacerí, aj tak ľudia často počujú čo chcú počuť 🙂 Aj na tomto fóre je veľa dobrých poradcov, ktorí vysvetlia poplatkovú štruktúru ktorá poukazuje na nevýhodnosť a neflexibilnosť IŽP alebo KŽP (poistenia zo sporením) a žasnem nad tým keď tu niekto aj napriek tomu napíše že uzavrel tieto produkty.

@laurika25 Ak chceš nasporiť svojim deťom, tak najlepšie spravíš keď to pôjdeš zrušiť čo najskôr resp. do dvoch mesiacov. Na sporenie môžeš využiť program pravidelného investovania, 20 rokov je pekná doba aby sa prejavili úroky 🙂

smoulinka1505
8. okt 2015

Najlepsie uroky dostanete v primabanke na detskom ucte.ak chcete kludne mi napiste ip

Strana
z2