icon

Ste finančne na dne?

24. sep 2025

Ste tu niekto kto ste chudobní?
A neviete pokryť ani tie najnutnejšie potreby ?

Strana
z8
klotildabazarik
24. sep 2025

@anonym_autor napr ja naco ti to vsak je netuším

autor
24. sep 2025

Mne je strašne z toho, nechce sa mi ani žiť keď nemôžem si dopriať absolútne nič. Ani poriadne jedlo. Chcem vedieť, že v tom nie som sama.

pribinak
24. sep 2025
@anonym_autor

Mne je strašne z toho, nechce sa mi ani žiť keď nemôžem si dopriať absolútne nič. Ani poriadne jedlo. Chcem vedieť, že v tom nie som sama.

@anonym_autor ale prečo si v takejto situácii?

terry2003
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pracuješ?si na materskej?
@anonym_autor

samo789
24. sep 2025

kludne sa zastav. Ivanka pri nitre . tretiaulica v pravo piaty dom od konca. mam teraz navareneho kapustnica a syrovo nivove pene s kuracim masom, uz to jem od vcera a asi som to nejako prehnal s mnozstvom.podelim sa.

sissy27
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ako vyrieši tvoj problém informácia, že v tom nie si sama? naješ sa z toho, zaplatí ti to účty?
Skús nehľadať ľútosť, ale riešenie. Je to nepríjemná situácia a obávam sa, že takýchto ľudí bude len a len pribúdať, ale základná vec - máš prácu? Aké máš výdavky? Nejaké dlžoby? Čo si ochotná spraviť pre to, aby si situáciu zmenila?

doriiis
24. sep 2025

Bez urážky. Ale na internet máš?

anjelicek26
24. sep 2025

Tak treba hlavu zdvihnut, obratit sa na charitu, obecny urad, poziadat o docasnu pomoc a riesit to... su ludia, co vedia pomoct, tym nemyslim len kratkodobu pomoc, ale pomoct doriesit vysoke uvery, splatky, kadeco...

anonym_f87c4b
24. sep 2025

Áno, aj keď jedlo a strechu nad hlavou máme takže až také zlé to nie je, vždy môže byť horšie...mame 200e na 3 týždne pre 2+2 deti...ja ta chápem tiež hľadám aspoň ten pocit ze v tom nie som sama, aj keď mi to nijak nepomôže tak aspoň psychicky...

wikiwiki
24. sep 2025

Čo znamená 2+2 deti? Tak máš 4 deti alebo nie? Máte strechu nad hlavou a jeden druhého, takže si nemyslím, že ste na tom až tak zle...

anonym_6962c3
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslim ze sme tu viaceri ci obraciame korunu v ruke.

anonym_19550b
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nepíšeš nič o tom prečo si takejto situácii. Čo sa stalo ? Pracuješ niekde ,? Máš dlžoby ? Ja tiež som chudobná, ale zatiaľ na jedlo a základné veci máme. Aj strechu nad hlavou máme. Skôr sa bojím čo bude keď budem už stará .Bojím sa že v starobe budem hladovať. A to celý život pracujem. Svet je dosť skazeny a zlý.

anonym_2a57ea
24. sep 2025
@wikiwiki

Čo znamená 2+2 deti? Tak máš 4 deti alebo nie? Máte strechu nad hlavou a jeden druhého, takže si nemyslím, že ste na tom až tak zle...

@wikiwiki Však dvaja dospelí a dve deti.

balerina2025
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor napisala si hrozne malo na to aby sme ti pomohli a prosim ta nemaj pocit ze tu kazda vzorna zena zaraba 2000 euro prosim, lebo to tak nie je

primadona
24. sep 2025

po konsolidácií nás bude viacej takých

zuzlaka
24. sep 2025

@samo789 Mozem prist aj ja? 😂

kavasmliekom
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja len tak odveci...co je to normálne jedlo a co je to chudoba? Chudoba je to, že už nemáš ani čo predať, ani zúročiť. Ani variť. Nie to, že nemôžeš si kúpiť pizzu za 15e. Tu nekúpim ani ja.

anonym_6962c3
24. sep 2025
@primadona

po konsolidácií nás bude viacej takých

@primadona ano presne tak, :(

samo789
24. sep 2025
@zuzlaka

@samo789 Mozem prist aj ja? 😂

@zuzlaka uplne kludne ak vies kde je nitra, ale pene je privelmi presolene ☹ to ta niva ☹

januska12323
24. sep 2025

Napíš viac a určite poradíme.

beata_k
24. sep 2025
@januska12323

Napíš viac a určite poradíme.

@januska12323 Alebo ju zakopu pod zem, ze ma dieta a nevie ho uzivit. Radsej to tu ani pisat nemala.

13uzivatelka11
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podľa tohoto súdim že si bezdetná, aj dnes som videla pracovný inzerat na prácu do Holandska, za dobrý plat, Holandsko je krásne, kebyže som bezdetna v takejto situácii, idem skúsiť hneď .. ak si samozrejme zdravotné tiež v poriadku .. nepíšeš detaily

zuzidr
24. sep 2025
@anonym_f87c4b

Áno, aj keď jedlo a strechu nad hlavou máme takže až také zlé to nie je, vždy môže byť horšie...mame 200e na 3 týždne pre 2+2 deti...ja ta chápem tiež hľadám aspoň ten pocit ze v tom nie som sama, aj keď mi to nijak nepomôže tak aspoň psychicky...

@anonym_f87c4b ak ste dvaja dospelý, prečo príjem 200€ ma ti týždne?

kavasmliekom
24. sep 2025
@13uzivatelka11

@anonym_autor podľa tohoto súdim že si bezdetná, aj dnes som videla pracovný inzerat na prácu do Holandska, za dobrý plat, Holandsko je krásne, kebyže som bezdetna v takejto situácii, idem skúsiť hneď .. ak si samozrejme zdravotné tiež v poriadku .. nepíšeš detaily

@13uzivatelka11 presne, byť tak slobodná a bezdetna, už tu dávno nie som.

kavasmliekom
24. sep 2025
@doriiis

Bez urážky. Ale na internet máš?

@doriiis nemyslím, že v dnešnej dobe ju 20e vytiahne z biedy (cena internetu)

anonym_b6f814
24. sep 2025
@samo789

@zuzlaka uplne kludne ak vies kde je nitra, ale pene je privelmi presolene ☹ to ta niva ☹

@samo789 Mozeme prist aj my? Mam 4 deti hladne. Len teraz citam, ze niva a presolene 😭. Budeme hladni dalej.

kavasmliekom
24. sep 2025
@anonym_b6f814

@samo789 Mozeme prist aj my? Mam 4 deti hladne. Len teraz citam, ze niva a presolene 😭. Budeme hladni dalej.

@anonym_b6f814 fakt máš hladné deti?

anonym_49437b
24. sep 2025

Chudobná si zatiaľ nepripadam, no momentálne už nedokážem absolútne nič ušetriť, všetko išlo neskutočne hore a proste šetriť nie je z čoho. Bojím sa čo bude po novom roku, no viem, že nič dobré nás nečaká. Snažím sa kupovať len nevyhnutné veci ....kto je slobodný a bez záväzkov mal by odtiaľto utekať. Nikde pečené holuby do huby nepadajú, no všade lepšie ako tu

anonym_b6f814
24. sep 2025
@kavasmliekom

@anonym_b6f814 fakt máš hladné deti?

@kavasmliekom Nie iba ma pobavil Samo. Najskor pozyva sa najest. A potom pise, ze presolene a niva pre deti. Tak to take pozvanie...

samo789
24. sep 2025
@anonym_b6f814

@anonym_b6f814 .. nooo sakra nikdy to neodhadnem spravne , niekedy je niva slansia niekedy menej, niva levmilk je menej slana a niva pilos viac. ☹

Strana
z8