icon

Ste finančne na dne?

24. sep 2025

Ste tu niekto kto ste chudobní?
A neviete pokryť ani tie najnutnejšie potreby ?

kavasmliekom
24. sep 2025
@samo789

@anonym_b6f814 .. nooo sakra nikdy to neodhadnem spravne , niekedy je niva slansia niekedy menej, niva levmilk je menej slana a niva pilos viac. ☹

@samo789 aspoň ti viac zostane 🫢

anonym_b6f814
24. sep 2025
@kavasmliekom

@samo789 aspoň ti viac zostane 🫢

@kavasmliekom To je inak pravda, lebo zeny z konika by sa mu do domu nasackovali 🤭.

anonym_6962c3
24. sep 2025

aspon nam klesnu tlaky a podakuju sa oblicky aj pecen s pankreasom, ked budeme menej slaneho a sladkeho jest.lebo nasej vlade ist vlastne o nase zdravie

samo789
24. sep 2025
@anonym_b6f814

@samo789 Mozeme prist aj my? Mam 4 deti hladne. Len teraz citam, ze niva a presolene 😭. Budeme hladni dalej.

@anonym_b6f814 a ver ze z toho by sa 6ludi kludne najedlo, robil som velku davku z pol kila cestovin a 0,5l smotany a troch trojuhonikov nivy, maso bolo asi tak 5 stredne velkych prs. .. cize plny 6 litrovy hrniec na polievku je toho

samo789
24. sep 2025
@anonym_b6f814

@kavasmliekom To je inak pravda, lebo zeny z konika by sa mu do domu nasackovali 🤭.

@anonym_b6f814 ale kdeze ved pred par dnami som tu hladal partnerku a neozvala sa realne ziadna

anonym_57af9f
24. sep 2025
@beata_k

@januska12323 Alebo ju zakopu pod zem, ze ma dieta a nevie ho uzivit. Radsej to tu ani pisat nemala.

@beata_k presne ty si ta, ktora do kazdeho furt rype a na kazdu otazku odpoveda arogantne. Nikto jej tu nic zle nenapisal. Ale trafena hus zagagala.

anonym_6962c3
24. sep 2025
@samo789

@anonym_b6f814 ale kdeze ved pred par dnami som tu hladal partnerku a neozvala sa realne ziadna

@samo789 tu je vela mamin a vydatych kedze povodne toto forum sluzilo prevazne pre matky zeny s malymi detmi.

samo789
24. sep 2025
@anonym_6962c3

@samo789 tu je vela mamin a vydatych kedze povodne toto forum sluzilo prevazne pre matky zeny s malymi detmi.

@anonym_6962c3 no ved som ostal v udive ked pri registtraci sa ma to pytalo ci som prave tehotny, 🙂

anonym_6962c3
24. sep 2025
@samo789

@anonym_6962c3 no ved som ostal v udive ked pri registtraci sa ma to pytalo ci som prave tehotny, 🙂

@samo789 niektori su ale od piva :D

anonym_6962c3
24. sep 2025

@anonym_autor mnohi ked poplatime byvanie a energie, a ine veci , ostane 200-300-400 euro na jedlo. takze 3/4 platu idu na byvanie a nutne veci. zial.

anonym_a1e240
Odpoveď bola odstránená
doriiis
24. sep 2025
@anonym_a1e240
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_a1e240 ... Toľko k tebe a ochote ti poradiť. Pekný deň. ✌🏻

beata_k
24. sep 2025
@anonym_57af9f

@beata_k presne ty si ta, ktora do kazdeho furt rype a na kazdu otazku odpoveda arogantne. Nikto jej tu nic zle nenapisal. Ale trafena hus zagagala.

@anonym_57af9f Anonym, vies co mi mozes...gagat vies kam.

ninazemna
24. sep 2025
@samo789

kludne sa zastav. Ivanka pri nitre . tretiaulica v pravo piaty dom od konca. mam teraz navareneho kapustnica a syrovo nivove pene s kuracim masom, uz to jem od vcera a asi som to nejako prehnal s mnozstvom.podelim sa.

@samo789 Si zlatý. 😍

samo789
24. sep 2025
@anonym_6962c3

@samo789 niektori su ale od piva :D

@anonym_6962c3

sticker
samo789
24. sep 2025
@ninazemna

@samo789 Si zlatý. 😍

@ninazemna no potrebujem s tym uz pomoc skor.

anonym_6f57cf
24. sep 2025

@anonym_autor chudobná našťastie niesom ale snažím sa konsolidovať ako sa dá aby som nebola.

anonym_4df6cd
24. sep 2025

Zatial nie som na dne, mam nejake rezervy ktore sa vsak rychlo minaju lebo si riesim zuby a momentalne som na PN. Mam vsak obavu co bude nasledovat, nakolko plat mi stoji ale vsetko okolo ide hore. Nekupujem somariny ani znackove handry, nechodim do restauracii, na wellnesy, zbytocne nekavickujem mimo domu. Zarabam cca 1200 v cistom a mam VS vzdelanie. Je smutna doba, ze pracujuci clovek si musi odopierat veci a sledovat cenovky.

ekira1
24. sep 2025
@doriiis

@doriiis ale tento anonym ani od teba žiadnu radu nechce, nie je to autorka.

ekira1
24. sep 2025
@zuzidr

@anonym_f87c4b ak ste dvaja dospelý, prečo príjem 200€ ma ti týždne?

@zuzidr ona nepíše, že majú príjem 200€.

ekira1
24. sep 2025

Chudobná asi nie, teda pod pojmom chudoba, čo si ja predstavujem. Ale rozmýšľam, čo kúpiť..

zuzidr
24. sep 2025
@ekira1

@zuzidr ona nepíše, že majú príjem 200€.

@ekira1 zle som sa vyjadrila, tak majú bu´d malé dva príjmy, alebo veľké výdavky...zostáva im 200€ pre 4 ľudí na 3 týždne...tak

doriiis
24. sep 2025
@ekira1

@doriiis ale tento anonym ani od teba žiadnu radu nechce, nie je to autorka.

@ekira1 .... Jaj. Ano, pardon, pomýlila som sa. Anonym jak anonym.
Tak na autorku platí moja pôvodná otázka a na komentujúci anonym nereagujem. Tieto hrdinky schovávajúce sa za anonym sú strata času pre mna

anonym_a1e240
24. sep 2025
@doriiis

@doriiis doteraz si bola hrdá na toho koho si volila 😆 sa niečo stalo, keď si mi nahlásila komentár?
Ľudia nezabúdajú, môžeš nahlasovať koľko chceš,si tu známa tým tvojim chvastanim,ako si žiješ,ako prasa v žite
Nechápem, čo sa zapájaš medzí chudobu, máš tu iné témy,kde máš seberovne

autor
24. sep 2025

Áno nemáme ani na stravu. Jem suché cestoviny s troškou kečupu a kukurice, ktorá zostala zbytok. Nemáme ani rožky ani chlieb. V peňaženke ani 1e dojedáme už len zvyšky zo zásob.

doriiis
24. sep 2025
@anonym_a1e240

@doriiis doteraz si bola hrdá na toho koho si volila 😆 sa niečo stalo, keď si mi nahlásila komentár?
Ľudia nezabúdajú, môžeš nahlasovať koľko chceš,si tu známa tým tvojim chvastanim,ako si žiješ,ako prasa v žite
Nechápem, čo sa zapájaš medzí chudobu, máš tu iné témy,kde máš seberovne

@anonym_a1e240 .... Ja sa na rozdiel od teba mily anonym snažím autorke nejak poradiť. Začala som otázkou, na ktorú od nej asi odpoveď nedostanem. Prečo ty odpovedas za nu, to fakt netuším.
Čo ja viem,či sa mám ako prasa v žite? Na dovolenke pri mori sme neboli pekných pár rokov a zdravotne som sa dala ako tak dokopy po mesiaci. Ale áno, inak sa mám fajn. Rodina zdravá, ostatné ide fajn. Ale nie je to ani vďaka anonymnom na nete ani kvôli vláde. To je asi všetko.

dusankomoj
24. sep 2025
@samo789

kludne sa zastav. Ivanka pri nitre . tretiaulica v pravo piaty dom od konca. mam teraz navareneho kapustnica a syrovo nivove pene s kuracim masom, uz to jem od vcera a asi som to nejako prehnal s mnozstvom.podelim sa.

@samo789 nenúkaj, keď to nemyslíš vážne 🤣 Mám to blízko.

doriiis
24. sep 2025
@anonym_autor

Áno nemáme ani na stravu. Jem suché cestoviny s troškou kečupu a kukurice, ktorá zostala zbytok. Nemáme ani rožky ani chlieb. V peňaženke ani 1e dojedáme už len zvyšky zo zásob.

@anonym_autor ... Odkiaľ si?

anonym_703ad7
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zlá situácia aj by tu ženy poradili len keď nikto nič o okolnostiach nevie

anonym_2a26ef
24. sep 2025

Dnes ráno som rozkrájala posledný chlieb deťom z mrazáku na raňajky a desiatu do školy. výplatu mám 2. októbra. V peňaženke mám 10 eur, nič viac. A tie mám na chleba a maslo . Zajtra musím zabiť zajaca čo chovám , hoci ešte by sa mal ešte také tri týždne chovať, ale nemám na výber. Deti sú na takéto situácie zvyknuté už zjedia všetko čo im dám bez toho aby mali nejaké požiadavky, oni vlastne ani žiadne požiadavky nemajú . Mám VS a pracujem vo verejnom sektore , som rozvedená lebo muž po 7 rokoch manželstva začal piť ako dúha a pije dodnes. Neplatí výživné , som na náhradnom . Od septembra do septembra odkladám po 20 eur na školské potreby na ďalší rok . Je mi z toho neskutočne ťažko že sa neviem o svoje dve deti postarať tak aby toto nemuseli zažívať. Ale ako vidím u autora , može byť ešte horšie.