icon

Systém na nákup potravín

4. okt 2021

Prosím poradíte mi nejaký systém na nákup potravín? Minam veľmi veľa peňazí na jedlo lebo chodím do obchodu každý deň alebo každý druhý deň z toho dôvodu že nemám auto a nevladzem sama urobiť veľký týždňový nákup lebo predsa ako by som to doniesla domov z obchodu nemá mi kto pomôcť a už mi to lezie na nervy že každý deň musím ísť niečo kúpiť a vkuse 10-15€ každý deň veď to neni normálne. Máte nejaký nápad ako by som toto mohla vyriešiť? A hlavne ušetriť

Strana
z2
simonah73
4. okt 2021

ja chodievam v pondelok, v stredu a v sobotu, kupujem len to co sa minie. napr v sobotu bol moj nakup za tusim 3,30€ - maly chlieb, 15ks rozkov a biela a cervena kapusta.

elizabet173
4. okt 2021

nemusíš robiť veľký týždenný nákup, ale myslím, že keby si dva dni v týždni do obchodu nešla, tak to zvládneš aj tak. Prípadne bicykel, či tá taška na kolieskach.

simca06022011
4. okt 2021

Chodim na velky nákup raz za mesiac, k tomu ak zbehnem cez tyzden na nákup tak pre mliečne veci... A ten veľký nakup si dovleciem aj taxikom v kľude. Porazilo by ma chodit denne na nákup. To co kupujes?

elisebah91
4. okt 2021

Neviem kde bývaš/ja na dedine, ale ja keď nemám auto a potrebujem niečo z Jednoty co tu máme, tak si zoberiem taky košík na tlačenie (ako na zber papiera/starosvecky) a tam kupujem keď mám veľa na listku(dobre písať, lebo po berieš aj co ti netreba), alebo keď je akcia(mlieko/beriem celú skatulu, cukor tiež celý pakel, oleje atď..) kupujem v akcii viac a potom uskladniť aj mäso do mraziaku... Chodíme raz za týždeň na nakup

simca06022011
4. okt 2021

@majamat mne napr tesco objednanie online dlho trvá, nemam na to nervy to tukat - funguje u nas od prvej vlny . Radsej si to nákupim naraz 😁

majamat
4. okt 2021

@simca06022011 u nas Tesco ani nedorucuje. ked sme boli pred rokom v karantene, tak som zistovala teda je to zufale, teraz v tomto obodbi by urobili fakt lepsie, keby dorucovali

1katus1
4. okt 2021

Ja si píšem na celý týždeň čo budem variť a podľa toho nakúpiť a keď idem do obchodu tak len po pečivo prípadne sálamu. Záleží aj do toho kde chodíš na nákup. Keď nemáš auto nemôže s tebou ísť partner prípadne kamarátka. Ja som tak vozila kamarátku pokiaľ si spravila vodičák

evkamotka
6. okt 2021

Online tesco-donaska domov. Vybavene

slavomira236
9. júl 2022

Ja chodím denne keďže chcem pečivo čerstvé maximálne piatok kúpim na sobotu a nedeľu a odložím do mrazaku

slavomira236
9. júl 2022

@evkamotka u nás v našom meste Tesco nerobí rozvoz plus cenovo je to tam horšie ako Kaufland napríklad

Strana
z2