Systém na nákup potravín
Prosím poradíte mi nejaký systém na nákup potravín? Minam veľmi veľa peňazí na jedlo lebo chodím do obchodu každý deň alebo každý druhý deň z toho dôvodu že nemám auto a nevladzem sama urobiť veľký týždňový nákup lebo predsa ako by som to doniesla domov z obchodu nemá mi kto pomôcť a už mi to lezie na nervy že každý deň musím ísť niečo kúpiť a vkuse 10-15€ každý deň veď to neni normálne. Máte nejaký nápad ako by som toto mohla vyriešiť? A hlavne ušetriť
nemusíš robiť veľký týždenný nákup, ale myslím, že keby si dva dni v týždni do obchodu nešla, tak to zvládneš aj tak. Prípadne bicykel, či tá taška na kolieskach.
Chodim na velky nákup raz za mesiac, k tomu ak zbehnem cez tyzden na nákup tak pre mliečne veci... A ten veľký nakup si dovleciem aj taxikom v kľude. Porazilo by ma chodit denne na nákup. To co kupujes?
Neviem kde bývaš/ja na dedine, ale ja keď nemám auto a potrebujem niečo z Jednoty co tu máme, tak si zoberiem taky košík na tlačenie (ako na zber papiera/starosvecky) a tam kupujem keď mám veľa na listku(dobre písať, lebo po berieš aj co ti netreba), alebo keď je akcia(mlieko/beriem celú skatulu, cukor tiež celý pakel, oleje atď..) kupujem v akcii viac a potom uskladniť aj mäso do mraziaku... Chodíme raz za týždeň na nakup
@majamat mne napr tesco objednanie online dlho trvá, nemam na to nervy to tukat - funguje u nas od prvej vlny . Radsej si to nákupim naraz 😁
@simca06022011 u nas Tesco ani nedorucuje. ked sme boli pred rokom v karantene, tak som zistovala teda je to zufale, teraz v tomto obodbi by urobili fakt lepsie, keby dorucovali
Ja si píšem na celý týždeň čo budem variť a podľa toho nakúpiť a keď idem do obchodu tak len po pečivo prípadne sálamu. Záleží aj do toho kde chodíš na nákup. Keď nemáš auto nemôže s tebou ísť partner prípadne kamarátka. Ja som tak vozila kamarátku pokiaľ si spravila vodičák
Online tesco-donaska domov. Vybavene
Ja chodím denne keďže chcem pečivo čerstvé maximálne piatok kúpim na sobotu a nedeľu a odložím do mrazaku
@evkamotka u nás v našom meste Tesco nerobí rozvoz plus cenovo je to tam horšie ako Kaufland napríklad

ja chodievam v pondelok, v stredu a v sobotu, kupujem len to co sa minie. napr v sobotu bol moj nakup za tusim 3,30€ - maly chlieb, 15ks rozkov a biela a cervena kapusta.