icon

Trvá prevod zostatku z VÚB do 365 dní príliš dlho?

mia.kll
Včera o 12:02

Dobrý deň, poprosím Vás o Vaše skúsenosti. V auguste som žiadala o prevod účtu z VUB do 365 aj so SIPO, inkasom. V žiadosti bolo uvedené, že 365 má kompetenciu realizovať zrušenie účtu vo VUB a prevod má byť vykonaný 365tkou. Termín pre prevod inkasa bol daný do 22.11.2025. Inkaso prešlo do 365tky, na účte vo VUB zostal ešte zostatok, avšak zatiaľ do 365 zostatok neprišiel a už je 4.12. Dokedy bude trvať prevod zostatku? Trvá to veľmi dlho. V 365tke mi povedali, že oni nevedia ovplyvniť prevod zostatku.

brontofuz
Včera o 12:23

to si si mohla zalozit ucet poslat tam vsetky peniaze z VUB a mas to za 5 minut, tu riesis 4 mesiace taku hlupost

doriiis
Včera o 12:32

A ty čo? Si pribrzdena a nevieš si previesť jednu čiastku z jedného účtu na druhý? Je to otázka 3 min a peniaze máš na účte hneď

anonym_e792a6
Včera o 12:41

Ak sa už nevieš prihlásiť do IB tak máš ešte VÚB kartu tak vyber z bankomatu a máš hneď peniaze.

anonym_88ff66
Včera o 12:48

@mia.kll
Zdvihni sa sedis si na kabloch

mia.kll
autor
Autor odpoveď zmazal
tundra
Včera o 13:25

Ak mas k uctu kartu, s povolenym precerpanim,tak to bude trvat,podla zmluvy.U mna to bolo 14 dni.

meovv
Včera o 15:38

Ja som prenášala účet z VÚB do SLSP minulý rok a celé to od podania žiadosti v SLSP po zrušenie účtu vo VÚB trvalo mesiac a pol. Toto sa mi zdá naozaj dlho. Skús zavolať na infolinku do VÚB, či niečo nebráni zrušeniu účtu a teda aj prevedeniu posledného zostatku.

mia.kll
autor
Včera o 19:57
@meovv

Ja som prenášala účet z VÚB do SLSP minulý rok a celé to od podania žiadosti v SLSP po zrušenie účtu vo VÚB trvalo mesiac a pol. Toto sa mi zdá naozaj dlho. Skús zavolať na infolinku do VÚB, či niečo nebráni zrušeniu účtu a teda aj prevedeniu posledného zostatku.

@meovv Ďakujem za odpoveď, už som dnes urgovala a hneď poobede prišiel ten zostatok.

mia.kll
autor
Včera o 19:58
@tundra

Ak mas k uctu kartu, s povolenym precerpanim,tak to bude trvat,podla zmluvy.U mna to bolo 14 dni.

@tundra Ďakujem za odpoveď, už som dnes urgovala a hneď poobede prišiel ten zostatok.