icon

Trvanie vyplatenia dávky z garančného poistenia

dadicaka
11. máj 2025

Koľko asi obvykle trvá vyplatenie z garančného poistenia, keď majú všetky potvrdenia.

katulkaaa24
11. máj 2025

@dadicaka Keď to už má sociálna poisťovňa ,tak majú na to 60 dní.Ale cca do troch týždňov mi peniažky prišli.Jeden deň mi prišlo vyrozumenie a na druhý deň peniažky.(Minulý týždeň)

dadicaka
autor
11. máj 2025
@katulkaaa24

@dadicaka Keď to už má sociálna poisťovňa ,tak majú na to 60 dní.Ale cca do troch týždňov mi peniažky prišli.Jeden deň mi prišlo vyrozumenie a na druhý deň peniažky.(Minulý týždeň)

@katulkaaa24 a kedy ste to podávali lebo syn bol 24.4.

katulkaaa24
12. máj 2025
@dadicaka

@katulkaaa24 a kedy ste to podávali lebo syn bol 24.4.

@dadicaka nám to podávala firma.Trvalo dosť dlho kým dali všetko dokopy,ale akonáhle to dostala sociálna poisťovňa tak cca tri týždne to trvalo .Ak má všetky dokumenty v poriadku,tak to bude rýchlo vybavené 😏

pepa10
29. júl 2025

@dadicaka Dobrý deň, prosím vás, ako rýchlo vám to nakoniec vyplatili? Som v podobnej situácii, ked čakám. Ďakujem

dadicaka
autor
29. júl 2025
@pepa10

@dadicaka Dobrý deň, prosím vás, ako rýchlo vám to nakoniec vyplatili? Som v podobnej situácii, ked čakám. Ďakujem

@pepa10 od podania po 2mesiacoch ale to kôli tomu že zamestnávateľ dostal kontrolu nesedelo to.obvikle to vraj trvá 3-4tyzdne

pepa10
1. aug 2025
@dadicaka

@pepa10 od podania po 2mesiacoch ale to kôli tomu že zamestnávateľ dostal kontrolu nesedelo to.obvikle to vraj trvá 3-4tyzdne

@dadicaka vďaka za info 🙂