icon

Účet bez poplatkov

14. nov 2022

Vďaka

domi100592
14. nov 2022

Fio banka

marci77
14. nov 2022

mbank

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
iv007
14. nov 2022

mBank

koniarova
14. nov 2022

@iv007
@marci77 máte k účtu aj kartu?

zalka
14. nov 2022

@koniarova ja osobne pri mbank nemám kartu pri mkonte, lebo som nemienila sledovať či zaplatím kartou xy eur alebo nezaplatím, tak som kartu zrušila. Ale účet mi ostal. A mám účet vo fio, kde kartu mám a kde nesledujem či miniem 500e alebo 5e za mesiac pri platbe kartou. Lebo fio mám bez poplatkov a viac menej bez podmienok.

marci77
14. nov 2022

@koniarova
ano, mam aj kartu
myslim, ze momentalne maju taku podmienku, ze mesacne treba zaplatit kartou 70eur alebo 70eur vybrat z bankomatu, vtedy je ucet uplne bez poplatku, co ja samozrejme plnim, kedze je to moj hlavny bankovy ucet

jane89
Odpoveď bola odstránená
maranco
14. nov 2022

@koniarova vo FIO môžeš mať k jednému účtu 2 karty bez poplatku (napríklad 2× pre seba, alebo jednu sebe, druhú manželovi), ak potrebuješ tretiu a ďalšiu kartu, tak jednorázový poplatok 3.50€.
Mastercard Debit má 2 výbery mesačne bezplatne z akéhokoľvek bankomatu na svete, vieš ju dať aj do Google pay, Apple pay
Visa Classic má neobmedzený počet výberov z akéhokoľvek bankomatu na svete, zatiaľ ju NEVIEŠ dať do Google pay, Apple pay

Majú dosť podrobné nastavenie kariet, denné a týždenné limity, krajiny kde sa môže/nemôže použiť karta, spôsoby platby.

niekto2hy
15. nov 2022

@maranco ,,Visa Classic NEVIEŠ dať do Google pay, Apple pay". Vsetko ide,ked sa chce.

kamajka
15. nov 2022

mám slsp space účet bez poplatku. podmienka je mať zadané 3 trvalé príkazy.

maranco
16. nov 2022

@niekto2hy včera pridali aj VISA karty pre Google Pay, Fitbit Pay aj Garmin Pay
https://www.fio.sk/spolocnost-fio/media/tlacove...

lamara55
17. nov 2022

365 banka, Fio banka, Mbanka, Revolut 🙂 ja mám prvé dve a ešte UniCredit, tam tiež nič neplatím. Mám v pláne si konečne dokončiť registráciu aj v Revolut banke, kvôli cestovaniu.