UniCredit banka - skúsenosti

15. aug 2023

Dobrý deň, napíšte mi prosím aké máte skúsenosti s touto bankou, s platbami, internet banking, poplatky atď.

citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. aug 2023

@citron25 A čo internet banking? Ľudia píšu že je to staré

citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymous87
15. aug 2023

Mam uni uz niekolko rokov. A ani IB je taky no nazvyme to jednoduchsi 😃 mne to vsak staci. Ja som spoko

sissy27
15. aug 2023

ja som spokojná, poplatky 0€. IB neriešim, resp. appku, viem cez ňu spraviť všetko potrebné. Mám aj mbank, pre mňa je rozdiel len v grafike, skontrolujem zostatok, zaplatím, viem si zobraziť / bloknúť kartu, potvrdiť online platbu cez push notifikáciu, neviem čo viac by som od toho mala chcieť.

peter0123
15. aug 2023

Mám u nich učet 25 rokov, poplatky neplatím žiadne, ani nikdy v minulosti som neplatila. Vyberám z hociktorého bankomatu aj mimo SR bezplatne. IB my vyhovuje, mm má v prime, ale nevidím v bankovaní veľký rozdiel.

sorciera24
15. aug 2023

ja som klient tejto banky uz 25 rokov (este ked to bola Polnobanka a ja som si tam zakladala studentsky ucet)....ja som spokojna....nikdy som nepaltila žiaden poplatok za vednie uctu (teraz je tam jedina podmienka...aby chodilo mesacne na ucet aspon 400E a je zdarma... - co pri praci a vyplate nie je problem), vsetky vybery z bankomatu mam zdarma, aj v zahranici, tiez plaby, aj v zahranici, dokonca, ekd je ina mena, maju bez poplatkov resp. vyhodnejsi kurz (nez slsp...porovnavala som, lebo muz ma tu), elektronicky funkujem cez appku smartbanking, uplne super...ine vlastne nepotrebujem

sorciera24
15. aug 2023

@peter0123 presne aj ja tak;)

domiklik
15. aug 2023

Ib sa nedá porovnať napr s tatrou ale na druhej strane, čo sa týka napr infolinky, služieb v banke a pod za mňa ôk....

anesim
15. aug 2023

Ja tam mam ucet od decembra, som spokojna. V praci sme dostali ponuku ( od zamestnavatela, resp od zriadovatela), ze ak si tam dame posielat vyplatu, tak nam 12 mesiacov budu pripisovat 2 % zo mzdy,kt nam pride od zamestnavatela. Niektori sme to vyuzili, ( vacsina nie, lebo sa im nechcelo prehadzovat ucty, ) za ten rok je to celkom fajn suma. Ucet je zadarmo, a po roku uvidim, ci ho zrusim al necham.