Union - benefit zuby
Ahojte, ako dlho ste čakali kým vám poisťovňa Union vratila peniazky za zubné ošetrenia?
@mikitilik29 coo? 90 dni som nikdy necakala. Zatial mi vzdy vyplatili v dalsom mesiaci po osetreni. Za dentalnu hygienu do tyzdna.
Väčšinou cca mesiac, ale minulý rok takto pred letom to trvalo takmer 90 dní, asi aj z dôvodu dovoleniek atď. Tiež akurát čakám na jedno schválenie a už je to viac ako 30 dní a stále je to v procese spracovania.
Dentálna hygiena do týždňa. Ošetrenie závisí od zubára, kedy to nahodí do systému. Niekedy to príde do mesiaca, inokedy do dvoch. Ale dlhšie ako 2 mesiace som nikdy nečakala.
@nelca84 mne ani raz tak nevyplatil. Po mesiaci som ich kontaktovala a mi odpísali ze majú na to 90 dní
@mikitilik29 90 dni je maximum, ale zarial vzdy vyplatili v priebehu nasleduhuceho kalendarneho mesiaca po podani ziadosti. A to som ziadala uz velakrat, aj za muza... takze to je skor ojedinely pripad a prepokladam, ze to bolo oneskorenie na strane zubara, lebo oni to vyplacaju hned ako to zubar vykaze.
Dakujem dievcata 😊 zda sa mi to dlho ale ked maju 90dni tak som este v lehote 😅
no ja po poslednej dentálnej hygiene som čakala 2 mesiace ... to bolo zatiaľ najdlhšie. Najkratšie som čakala 8 dní.

90 dní. Ale musíš mat všetko splnené čiže preventívka zubár a preventívka u všeobecného lekára. A taktiež ten zákrok u zubára musí byť v ich zozname preplacanych zakrokov