Úrazové poistenie pre deti

cejara
2. jan 2014

Ahojte. Viete mi poradiť dobré, úrazové poistenie pre deti? Ale len úrazové, bez sporenia. Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂

matt8
2. jan 2014

@cejara Dobrý deň. Záleží podľa toho čo tam chcete mať a ako chcete mať dieťa kryté. Najlepšie neexistuje. Sú len vhodné pre určitý typ ľudí. Ak chcete viac info kľudne napíšte správu. Niekedy nestíham všetkým odpísať hneď ale určite sa k tomu dostanem. Prajem pekný zvyšok večera

sasa32
3. jan 2014

Dobry den, moja cela rodina je poistena v jednej nemenovanej poistovni a sme nadmieru spokojni. Hlavne co sa tyka odskodnovania roznych urazov a dokonca aj vysetreni. Moje deti este urazovu poistku ani raz nevyuzili ( nic sa im chvalabohu nestalo 🙂 a dufam, ze ani nestane ), ale moj manzel uz mal moznost byt odskodneny a musim povedat, ze nikdy nebol problem, ziadne dlhe cakanie na vyplatenie poistneho plnenia atd. To len tak okrajom. 🙂
Podla mojho nazoru je dobre urcite mat poistenie pre pripad hospitalizacie nasledkom urazu aj choroby ( dnes uz nestaci len poistenie urazov) a to od 1.dna hospitalizacie ( niektore poistovne ponukaju taketo odskodnenie az po 3 dni hospitalizacie a tiez napr.len pre urazy). Poistne plnenie je vyplatenie denneho odskodneho za dni hospitalizacie.
Dalsia vec, ktoru treba hladat v poistovniach, je poistenie pre pripad chirurgickeho zakroku z dovodu choroby alebo urazu - musi poskytovat krytie nie len pre narocne operacie v nemocniciach, ale aj bezne zranenia a urazy vykonavane ambulantne. Odskodnenie je vyplacane ako % z poistnej sumy.
Pri detoch by som este zvazila zvlast poistenie pre pripad zlomenin a popalenin. K tomu este poistenie trvalej invalidity nasledkom urazu.
V skratke tolko. Pre dospelych je este viac moznosti ako napr. : poistenie kritickych chorob, poistenie pre pripad straty zivota nasledkom urazu ( niektore poistovne toto ponukaju aj detom), poistenie pre pripad pracovnej neschopnosti, poistenie pre lekarske konzultacie v zahranici, poistenie denných dávok nevyhnutného liečenia úrazu, poistenei bolestného za liečenie úrazu.
Dufam, ze trosku pomohlo 🙂.
Zuzana

maha1331
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety2222
10. mar 2023

Viem pomocť na túto tému 0950381388