icon

Úver na zmenky

sandra342
25. aug 2022

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s úverom od súkromných osôb alebo na zmenky? Len sa pýtam informujem. Ďakujem za priame odpovede

Strana
z2
sandra342
autor
25. aug 2022

@diewcatqoo asi vlastná skúsenosť, ale ešte raz ďakujem za nový spôsob🙂ale taká niesom 😉

sandra342
autor
25. aug 2022

Prepáčte, len som si myslela že dobrý ľudia ešte existuju. Dakedy aa vravelo alebo skoro dohadovalo na slovo chlapa alebo podania rúk. Ale ako vidím každý je vo všetkom odborník 🙏každopádne každému z vás ďakujem za komentár, verím že budete všetci zdravý a šťastný🙂

diewcatqoo
25. aug 2022

@sandra342 ano, vlastna skusenost, ale z opacneho uhla 🙂

noami12
25. aug 2022

@sandra342 ahoj, ide o nejakú väčšiu čiastku?
Ja si myslím že taký ľudia už niesu, cudzí už na papier nepozicia, raz môj takto požičal jednému a peniaze do dnes ich nevidel, vyhlásil ten dotyčny bankrot.
To radcsej skus ak to není veľká suma sa opýtať blízkych z tvojho okolia 🙂

sandra342
autor
25. aug 2022

@noami12 ahoj, myslím že nie, nerobím to pre seba ale pre rodinu 🙂 ja viem aj Chápem niektorých ľudí že majú strach, Ale ja verím tomu že dobrý ľudia ešte existuju, a niekedy sa aj nájde. Verím tomu.
Neboj sa to som už skúšala 🙂

draik
25. aug 2022

@sandra342
Nikto normálny Vám nepožičia peniaze bez skutočnej záruky, teda zálohu. To sa len kedysi rozšírila informácia o požičiavaní "na zmenku", čo však v skutočnosti nie je žiadna záruka vrátenia pôžičky. Navyše sa medzitým zrušila možnosť vymáhať zmenkový dlh jednoduchšie a celkovo sa posilnili práva dlžníkov v neprospech veriteľov, viď napr. vyššie uvedený vplyv osobného bankrotu dlžníka na pozíciu veriteľa.

sandra342
autor
25. aug 2022

@draik v poriadku ďakujem vám za odpoved 🙂

solange7
25. aug 2022

@sandra342 led mas zaznam v registri, tak pockaj kym sa ti financna situacia napravi a zmazu ti ho. Nemozes mat vsetko. To je sice pekne ze nieco chces robit pre rodinu. Len to nerob na hrane zakona.

esmey
1. sep 2022

požičiavanie peňazí od súkromných osôb je automaticky úžerníctvo? Niektorí ste tu pekne pribrzdení, nič neviete ale radiť bude o sto šest.
Existujú P2P portály kde ľudia požičiavajú ľudom a je to úplne legálne. Pre tých čo požičiavajú je to forma investovania vo forme inkasovaného úroku za požičané peniaze...to je úžerníctvo? Je to jednoducho služba a každá služba má svoju cenu

sandra342
autor
2. sep 2022

@esmey konečne niekto, kto sa v tom trocha vyzná 🙂

melanta
2. sep 2022

@esmey lenže tam jej nepožičajú pokiaľ je neplatič.

mariagaza419
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2