icon

Úver od Prvej stavebnej sporiteľne

jankastraskova
31. mar 2018

Ahojte, chcela by som sa opýtať na pss. Máte niekto od nich úver? dávajú úver aj tým ktorí nie sú klienti? Príjem mozem dokladovať daňovým priznaním? Akceptujú výživné? Príjem 517 +250 eur výživné. Som momentálne zúfalá z bank, lebo neschválili mi hypotéku tak riešim a hľadám možnosti. Potrebovala by som asi tak 15-20000e. Dalo by sa to u nich vybavit aj ked nie som klientom, treba tam mat spoludlžníka alebo ako to funguje? Veľmi pekne ďakujem za každú radu. 😊

Strana
z2
pietrins
26. apr 2018

@jankastraskova keď som bola v tuším ze v ČSOB pre vypracovanie cenovej ponuky na hypo, tak ma upozornili na to že bude treba vydokladovat príjem zo zárobkovej činnosti, že ak mám nejaké výživné a pod to nebudú brať do úvahy... Ale nakoniec sme aj tak šli cez finančného poradcu, lebo ma to ani nebavilo behať hore dol. verím že to nie je jednoduchá situácia, lebo my sme boli na hypo dvaja a bez záväzkov a aj tak nám to ltt vyšlo

martina31278
4. máj 2018

Dobrý deň ja pracujem v prvej stavebnej sporiteľni ak máte otázky veľmi rada Vám na ne odpoviem. Pekný deň prajem.

jessica44555
Odpoveď bola odstránená
leontinka27
6. sep 2020

@martina31278 dobrý deň treba pri pôžičke na úver na zariadenie domácnosti preukázať príjem. Ako je to zo živnostníkom... Potrebuje daňové za minulý rok ďakujem

mmmonika
20. apr 2022

@martina31278 Môžem mať otázku ohľadom aktualnej situácii pri poskytovaní úveru z PSS? Mám tam ukončené sporenie.

Strana
z2