icon

V koľkých rokoch ste si založili druhý pilier?

2. mar 2024

V koľkých rokoch ste si založili 2pilier?

Strana
z2
martinmmartin
3. mar 2024

@zuzuliennka1 Informacie o financnej gramotnosti niesu tajomstvo. Su volne pristupne pre toho kto si zvoli ich ziskat. A to je filter ktory nutne potrebuje spolocnost k prezitiu. Nemoze mat kazdy pasivny prijem z akcii , niekto musi predavat svoju pracu pod cenu aby akcionar ako ty mal zisk a dokazal svoje uspory na dochodok ochranit pred inflaciou. Inflacia je len iny nazov dani za lenivost.

zuzulka558
3. mar 2024

@martinmmartin vidíš a nás negramotny zvozil pod zem ako sme prekukli systém ohľadom materskej, pandemickej a normálnej očr, atď schopný nás udať 🤣🤣🤣
Ostatné zatiaľ ma nenapadlo

zuzulka558
3. mar 2024

@zuzuliennka1 inak veru toto nepochopím hospodárenie v domácnosti ved to je základ aspoň ja to tak beriem a to keď niekto nevie je to smutné

jarka_black
3. mar 2024

Trhová ekonomika nie je systém s nulovým súčtom. Naopak, finančne gramotní a podnikatelia a tvorcovia hodnôt umožňujú existenciu stále väčšej skupiny bohatých. K nulovému súčtu to ťahajú práve tí menej finančne gramotní (vo svoj neprospech) a štát, ktorý bohatstvo len prerozdeľuje, ale nevytvára.
Takže, decká, nebojme sa byť bohatí a dopriať to aj svojmu susedovi. Na duchu aj na účtoch. 🍀

katkaseiner
3. mar 2024

ja som zacala okolo veku 31, po škole ked som mohla zacat, ma to nezaujimalo, isla som do zahraničia

sweet20
4. mar 2024

18

zufe
7. mar 2024

@kikushaa
@kikushaa dobrý ak by ste mali záujem pomoZem vám s tym

zufe
7. mar 2024

@zuzulka558 ak máte záujem pomoZem vam

zufe
7. mar 2024