V koľkých rokoch ste si založili druhý pilier?
V koľkých rokoch ste si založili 2pilier?
@martinmmartin vidíš a nás negramotny zvozil pod zem ako sme prekukli systém ohľadom materskej, pandemickej a normálnej očr, atď schopný nás udať 🤣🤣🤣
Ostatné zatiaľ ma nenapadlo
@zuzuliennka1 inak veru toto nepochopím hospodárenie v domácnosti ved to je základ aspoň ja to tak beriem a to keď niekto nevie je to smutné
Trhová ekonomika nie je systém s nulovým súčtom. Naopak, finančne gramotní a podnikatelia a tvorcovia hodnôt umožňujú existenciu stále väčšej skupiny bohatých. K nulovému súčtu to ťahajú práve tí menej finančne gramotní (vo svoj neprospech) a štát, ktorý bohatstvo len prerozdeľuje, ale nevytvára.
Takže, decká, nebojme sa byť bohatí a dopriať to aj svojmu susedovi. Na duchu aj na účtoch. 🍀
ja som zacala okolo veku 31, po škole ked som mohla zacat, ma to nezaujimalo, isla som do zahraničia
18
@zuzulka558 ak máte záujem pomoZem vam
@zuzulka558 aj by ste mali záujem pomozem

@zuzuliennka1 Informacie o financnej gramotnosti niesu tajomstvo. Su volne pristupne pre toho kto si zvoli ich ziskat. A to je filter ktory nutne potrebuje spolocnost k prezitiu. Nemoze mat kazdy pasivny prijem z akcii , niekto musi predavat svoju pracu pod cenu aby akcionar ako ty mal zisk a dokazal svoje uspory na dochodok ochranit pred inflaciou. Inflacia je len iny nazov dani za lenivost.