V ktorej banke je účet zadarmo?
Dobry den poradite v ktorej banke je ucet zadarmo? Chcem si tsm odkladat peniaze ..
Mbank
Mbank
@anonym_941938 a vyber z akehokolvek bankomatu za poplatok..
Mbank
@anonym_941938 a mbank mam hladam nieco ine
Co znamena odkladat ? Potom Fio, tam mas moznost okamziteho prevodu medzi sporiacim a beznym uctom a urok okolo 1.8%, do 10 000. Revolut zase uroci vsetko 1%
@anonym_941938 a vyber z akehokolvek bankomatu za poplatok..
@anonym_autor nie je pravda. Nad 70€ si vyberies z hocijakeho.
@anonym_941938 a mbank mam hladam nieco ine
@anonym_autor preco
každý deň je tu táto otázka..........
Fio má vraj výbery zdarma z akéhokolvek bankomatu ale treba pýtať visa kartu nie mastercard. Ďalej 365 má ale iba z ich bankomatu je výber zadarmo, ale majú vela bankomatov, skoro všade sú. Tieto dve sú zdarma bez podmienok.
Inde sú podmienky pre bežného človeka smiešne, že nad 400€ príjem, platby na XY sumu, alebo také čo bežná domácnosť splní. Len ja to neviem splniť lebo vyžadujú inkaso a príjem nad 400€ a inkaso nemám ako mať keďže bývam byte čo patrí rodine a energie platí iní a ja mu to preplácam, mobil mám na kredit, nemám žiadne také že tv či internet cez operátora... Takže pre mňa nesplnitelné ale tak platím polovicu, lebo druhú podmienku spľňam kým mám prácu, lebo invalidný mám len 300 takže ak prídem o prácu nesplním ani druhú podmienku.

Ja mam zadarmo v TB a Unicredit. Ale v oboch musis splnat nejake podmienky. V rodine okrem toho mame zadarmo aj v SLSP. Vlastne kazda banka ak splnis podmienky ti da ucet zadarmo, len tie podmienky sa lisia.