icon

V ktorej poisťovni ste poistení?

27. sep 2022

Ahoj v ktorej poisťovni ste poistené so svojimi deťmi?

aduskatt
•
27. sep 2022

Tam, kde som poistená ja to nemusí vyhovovať Tebe, pre každého môže byť vhodná iná. Ja som v U+, syn tiež. Pre klientov vyberám poisťovne podľa iných kritérií a nie podľa toho, kde je väčšina. Mám klientov, pre ktorých bol vhodná Allianz, pre iných ČSOB poisťovňa, pre ďalších Generali. Na dobrý výber treba viac informácií🙂 želám spokojnosť a dobrý výber

lilinka126
•
27. sep 2022

ak myslis poisťovňu tak Dôveru ak životn alebo urazove tak to ti najlepsie poradia fiancny poradcovia a to teraz myslim skor takych ktorý maju viac poistovni a vedia ti usit produkt na mieru..

ninusa221
•
27. sep 2022

My sme všetci cely život vo VŠzp

zmrzlinka2021
•
27. sep 2022

V ziadnej - ziadne zivotne poistky, urazove a podobne sprostosti. Nevidim dovod robit sponzoring financnym instituciam a hlavne, ked viem peniaze investovat.

elizabet173
•
27. sep 2022

@zmrzlinka2021 tá úrazová nie je až takým nezmyslom, najmä ak človek športuje

sonicka96
•
27. sep 2022

Celá rodina sme poistená v dôvere ale ja s mladším synom máme vďaka Bohu úrazové poistenie v UNIQA a som nesmierne rada a budem ho platiť pre istotu do konca života. A naozaj sa to oplatí,syn mal zlomenú lepku+ otraz mozgu a zaplatili nám 620€ 🙂 a to sme poistený cca rok 🙂 takže ja si myslím že najlepšie úrazové poistenie pre deti je UNIQA🙂

aduskatt
•
27. sep 2022

ja som využila komerčnú - nečakaná dlhodobá PN, hradili mi

monillia
•
27. sep 2022

@elizabet173 človek nemusí ani športovať, stačí keď je nenehlo ako ja 😶

elizabet173
•
28. sep 2022

@monillia samozrejme, stane sa, len pri tom športovaní je väčšia pravdepodobnosť a keď je to nejaká komplikovaná zlomenina, dlhá PN, nepovažujem úrazové poistenie za nezmysel, pre živiteľa rodiny ho dokonca považujem za veľmi rozumnú vec

ibrunova
•
28. sep 2022

Myslíš zdravotnú poisťovňu či akú?