Vrátia mi úrok z Quatra?
Ahojte poradte mi ked ma niekto skusenosti.V decembri som si kupila tovar na splatky.Cena tovaru 400e +urok 128e.Dala som to na 2roky po cca22e.Keby som to chcela vyplatit teraz vratili by mi nejake uroky spať?
Zavolaj na qutro a spytAj sa ich.niekomu vratia,niekomu daju pokutu sa skore splatenie 😖
@marika1230 záleží od zmluvy, ale skôr myslím, že nie. a ešte možno dostaneš pokutu za skoré splatenie - ak táto možnosť nie je v zmluve.
@marika1230 no čítaj a daj vedieť.. tam by to malo byť všetko upravené. teda aj či môžeš skôr splatiť a za akých podmienok, či vrátia úroky atď...
Ja by som sa urcite na toto pytala v Quatre, nie na modrom konovi. Na to tam maju oddelenie zakaznickej podpory. Zdvihni telefon a zavolaj im.
@radsej_knihu urcite volat tam budem 100 PRO 🙂 🙂 LEN SOM SA CHCELA OPYTAT CI UZ NIEKTO TAKTO PREDCASNE SPLACAL
@alenah31 moja znama mala takto tovar cez homecredit,a jej vratili 54e z uroku preto som si myslela ze to bude tak aj cez quatro.Cakam preplatok z dane preto som chcela tieto peniažky takto využit.Uvidim ked dojdu budem tam pre istotu volat a dam vediet......
@alenah31 quatro Ti poslalo splatkovy kalendar a tam mas presne napisane aku ciastku uroku za dany mesiac platis....Ked to zaplatis predcasne tak zvysny urok zanika...prve mesiace platis najvissi urok a stale menej a menej,.....mali ti vratit naspat urok-resp mala si zaplatit menej o tie uroky ked si zaplatila predcasne,nakoniec som to nasla v splatkovom kalendari...usetrím okolo 80e ked vyplatim teras

alebo nebodaj este zaplatim zato ze chcem predcasne splatit??