Výber banky - Tatra banka verzus SLSP
Ahojte, potrebujem účet, neviem sa rozhodnúť medzi Tatra bankou a SLSP 🙈 Ktorú máte radšej a možno ponúka viac výhod?
SLSP ma aj účet zadarmo, ak splní podmienky. Tatra ti účet zadarmo len tak nedá, myslím ze to dávajú len bonus k hypo. SLSP ma lepšie pokrytie bankomatov, tatra ma zase menší poplatok za výber z cudzieho. Treba kuknúť cenníky a co budeš využívať. Tatra je ale orientovaná skôr na bussines klientov.
SLSP je najvacsia banka, podmienky na ziskanie uctu zadarmo su velmi lahko splnitelne (2x inkaso/TP; platba kartou 250 E/mes.; 10 E na sporenie/mes)
mame slsp i uver v nej a sme spoko. Tatra banka ako spomina slovenka.
Ja mam slsp a som max. spokojna, za ucet neplatim, maju skvelu apku a ked treba, tak bankomat na kazdom rohu.
Ucet zadarmo nie je vsetko. Ano, v TB sa plati, ale sluzby su k tomu adekvatne. 24 hod. sa dovolas a mozes riesit problem, hlasova biometria ..na nezaplatenie, super apka.
@slovenka753 to nie je pravda - ako bonus k Hypoteke ucet nie je zadarmo, Tatra banka ma tiez Program odmenovania a po splneni podmienok vies mat ucet tiez zadarmo ako aj v takmer kazdej inej banke - v Tatre je to napr. za vyuzivanie dalsich produktov okrem uctu 🤷♀️
autorka: treba si zvazit co od uctu ocakavas a ake sluzby najviac vyuzivas, si skor digitalny klient a teda staci ti dobra aplikacia/internet banking, malo bankomatov atd. alebo preferujes hotovost a teda bankomaty nablizku 🙂 preco prave tieto dve banky? dnes su na trhu aj ine, kde je napr. ucet zadarmo menej komplikovanym sposobom ako ma Tatra alebo SLSP aj ked to asi nie je jedine kriterium
pre mna Tatra banka je vitaz, pre to, lebo aktivne vyuzivam sluzby ako ApplePay, Garmin pay a pod., mam radsej ich aplikaciu ale aj ja ako dlhorocny klient zvazujem odchod, lebo 7E mesacne je dost, ked som teraz na rodicovskej a nevyuzivam dalsie 3 produkty, aby som ho mala zadarmo, takze sa presuvam do mBank, ktora mi vyhovuje a mam tam bocny ucet
Ja mam účet aj aj a poviem ti, že slsp je sto rokov za opicami, doslova. Zo slsp mám hypotéku a v tatra banke som chcela účet neskôr zrušiť, avšak po skúsenostiach, vzhliadnutí internet bankingu a komunikácii mam aj naďalej hlavný účet v tatra banke. Keď prišli s novým Georgom tak som sa schuti zasmiala, fakt. Po zriadení sporenia pre radosť mi nevedeli daný účet, kde mi každý mesiac odchádzali peniaze nájsť 😂 bože toľko zábavy som si už užila s touto bankou..... Stratila som kartu.... Novu ze mi pošlú za 2 týždne....😂 v tatra banke som s novou kartou odchádzala na počkanie. Pre mňa jednoducho 2 neporovnateľne banky.
Ak ti stačí jednoduchý účet, nepotrebuješ nič riešiť a nepotrpiš si na nových technológiách, super aplikácií a prístupe ku klientovi, tak kľudne aj účet v slsp.
@slovenka753 ani ako bonus k hypo to nie je to zrušili už začiatkom minulého roka.
Ja som mala slsp potom Tatru a teraz som nový zákazník Prima banky, Tatru by som už nechcela kvôli vysokým poplatkom čo majú, ja tie ich technické vymoženosti nepoužívam (viamo napr), Max platím telefónom a to je všetko čiže 7€ za účet mi prišlo veľa.
máme s mužom SLSP a sme spokojní. Mali sme už účty v Tatre banke no my ich tie vymoženosti sme nevyužívali a navyše keď sme sa chceli prihlásiť do IB tak stále nám prišiel kód do čítačky, inak sa nedalo prihlásiť a aj vysoky poplatok za účet. Podľa mňa táto banka je pre Business klientov. Mala som aj prima banku ta mi nevyhovovala. A muž mal aj ČSOB no zrušil účet. Najviac nám vyhovuje sporiteľňa.
Ani jednu
Mam SLSP, spokojnost
@slovenka753 nemám hypo a účet mam zadarmo, takže nie je pravda čo píšeš.
Máme účet v oboch bankách. SLSP kvôli hypo musíme mať, keby sme nemuseli, tak som dávno preč. Otrasná banka, za.mna neporovnateľna s TB. U mňa TB vo všetkom víťazí
Mam účet v oboch a som spokojná. V oboch mam účet zadarmo, súkromný aj firemný účet účet, obe banky majú svoje výhody aj nevýhody. Nebola som spokojná ani s VÚB ani s ČSOB a Prima je podľa mňa čistá katastrofa.

pozri si ceny za ich účty a porovnaj si ich....okrem toho sa zameraj na služby ktoré reálne budeš využívať.....