Výber peňazí z kreditnej karty SLSP
Dobrý deň, známemu zobral bankomat kreditnú kartu slsp, išiel si teda vybrať peniaze do pobočky a tam mu nechceli peniaze vydať, že sa to z účtu kreditnej karty nedá.Vedel by niekto poradíť?Musí čakať dokým mu príde nová karta???
Z niektorych KK sa da urobit prevod na bezny ucet, cez IB.
Prečo mu bankomat zobral kartu?
Nevedia mu kartu z bankomatu vybrať, aby ju vedel použiť? /u nás sa to dá z bankomatu na budove banky/, ak nie, tak musí počkať na novú kartu alebo previesť peniaze na účet /nemusí byť jeho/.
Na pobočke sa hotovosť z kreditnej karty vybrať nedá
@patka06 ďakujem, je to starší človek sused , možno niečo zle posltláčal. Ostal bez peňazí a ešte v tej pobočke mu nepomohli, že má čakať na novú kartu, tak si chudák požičiava.Lenže ja som ostala prekvapená , že z účtu karty sa nedajú vybrať peniaze v banke, dajú sa vybrať iba v bankomate.No ak ti odborníci nepomôžu ako sa dostať k peniazom z karty, tak si bez peňazí...
Kreditna karta je na platenie. Nie na vyberanie penazi - okrem toho ze uz len vyber z bankomatu je draho spoplatneny tak druha vec je ze sa zacnu okamzite urocit. Velmi zle rozhodnutie. Takto sa kreditna karta nema pouzivat.
@nety19 este raz, kreditny ucet a bezny ucet su dve rozne veci. Kreditny je pozicka, to nie su jeho peniaze. Svoje peniaze ma napr na inom-beznom ucte. Z tohto bezneho by mal kazdy mesiac splatit dlzobu na kreditke. Ak nema na beznom ucte, nema z coho zaplatit kreditku. Cize nema absolutne ziadne peniaze. Inak by si hotovost vybral z bezneho uctu🙄. Takito ludia by naozaj nemali mat kreditnu kartu.
@nety19 Ak je to debetná karta, tak sa samozrejme peniaze dajú vybrať aj v hotovosti na pobočke - je to karta k osobnému účtu a vyberie teda zo svojho účtu.
Tu sa mi niečo nezdá - naozaj hovorí pravdu ??
Ešte dodám, že vo VUB v tomto prípade vydajú novú kartu /bez mena/ na počkanie. Riešila som to cca pred 2 mesiacmi. SLSP takúto službu nemá?
@nety19 tak laici by radsej mali pouzivat termin platobna karta (to zahrna obe... debetnu aj kreditnu)... lebo to je podstatny rozdiel...
A je mozne, ze mu nevydali peniaze na konkretnej pobocke, lebo napriklad Tatra banka ma uz asi iba 5 pobociek hotovostnych... tak nech skusi v inej (pozri mu na internete, kde su hotovostne pobocky)...
A teda vela bank vydava debetky na pockanie... nech zmeni banku...
Toto su pojmy dojmy, sezona a fazona v jednom...kto sa v tom ma vysomarit. Z kreditnej karty mu nikto nic v banke neda, ak mu zhltlo debetnu kartu, tak samozrejme mu na pobocke, ak maju hotovost, peniaze z jeho vlastneho uctu vydaju. Ostatne su hluposti.
@nety19 Prečítaj tu:
https://www.peniaze.sk/ucty-a-karty/6400-bankom...

@nety19 a s cim chces poradit? Myslis, ze mu v banke klamali?