icon

Vydanie plastovej karty k študentskému účtu Tatra banky

mala_majka
1. jún 2025

Zdravím, prípadne ahojte,
prednedávnom som si založila Študentský účet online cez aplikáciu Tatra banky a zaujímalo by ma ako to je s vydaním plastovej karty k tomuto účtu. Máte tu niekto s tým skúsenosti? Pri registrácii a vytváraní účtu som zadala, že si kartu prevezmeme na pobočke. Stačí mi len ísť na pobočku popýtať sa a dostanem kartu k účtu? Alebo ako to je?

petamich
1. jún 2025

Ano presne tak, pobocka niekedy aj zvykne informovat, ze karta je uz tam 🙂

mala_majka
autor
1. jún 2025
@petamich

Ano presne tak, pobocka niekedy aj zvykne informovat, ze karta je uz tam 🙂

@petamich ďakujem 🙂

moravcikovalucia
1. jún 2025

@mala_majka dcéra si tiež v máji založila ale dala si kartu poslať na adresu. Do 10 dní jej prišla, ale asi je to rýchlejšie vybrať si ju na pobočke.

zuzika87
1. jún 2025

Kocky čo máte tento študentský účet nemáte skúsenosť s platbou kartou v zahraničí napr.CZ?či žiadne problémy tiez.som ho v máji dcérke spravila a tento týždeň sa chystá do Prahy a rada by som nech ma hlavne kartu a kože ňou platiť máte niekto skúsenosti

maranco
1. jún 2025
@zuzika87

Kocky čo máte tento študentský účet nemáte skúsenosť s platbou kartou v zahraničí napr.CZ?či žiadne problémy tiez.som ho v máji dcérke spravila a tento týždeň sa chystá do Prahy a rada by som nech ma hlavne kartu a kože ňou platiť máte niekto skúsenosti

@zuzika87 pri platbe kartou nech nepoužíva DCC mala by nevýhodný kurz

https://www.youtube.com/watch?v=9k301M4ZEw0
zuzika87
1. jún 2025
@maranco

@zuzika87 pri platbe kartou nech nepoužíva DCC mala by nevýhodný kurz

@maranco vyberať nebude iba platiť kartou napr.v obchode alebo reštike

maranco
1. jún 2025
@zuzika87

@maranco vyberať nebude iba platiť kartou napr.v obchode alebo reštike

@zuzika87 DCC sa môže vyskytnúť aj v obchodoch, mne tá otázka na termináli nabehla v obchode na jednej pražskej vlakovej stanici

zuzika87
2. jún 2025
@maranco

@zuzika87 DCC sa môže vyskytnúť aj v obchodoch, mne tá otázka na termináli nabehla v obchode na jednej pražskej vlakovej stanici

@maranco dobre vediet ďakujem..ešte ohľadom bezkontaktných platieb nie je s tým problém?

gab1sol
2. jún 2025

@mala_majka áno, prídeš na ktorúkoľvek pobočku a kartu ti vydajú.

maranco
2. jún 2025
@zuzika87

@maranco dobre vediet ďakujem..ešte ohľadom bezkontaktných platieb nie je s tým problém?

@zuzika87 ak nefunguje bezkontaktne tak kartu zasunieš do terminálu, konkrétne v tom obchode mi nešlo bezkontaktne tak som ju vložil do terminálu

mariojozef
Odpoveď bola odstránená